x

Našu poznatu pjevačicu dečko je trudnu ostavio: Danas živi kako želi, a nekada je preživljavala golgotu!

Biljana Sečivanović danas je svima poznata i živi kako želi, a nekada joj nije išlo "kao po loju".

Pjevačica koju su proslavile "Zvezde Granda", odrasla je sa roditeljima i sestrom u selu Mrčajevci kod Čačka. Nakon srednje škole je odlučila da se preseli u Austriju, gdje je završila kurs manikira, međutim velika ljubav prema muzici je presudila da se bavi pjevanjem.

Godinama je nastupala u dijaspori, a onda je riješila da sreću okuša u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Prošla je audiciju, ali se nije plasirala u samo finale, dok je te sezone pobjedu odnio Darko Lazić. Ipak, Biljana je dobila priliku da snimi jednu pjesmu.


Mediji su brujali o navodima da je tokom boravka u Austriji Biljana započela vezu s uglednim biznismenom koji ju je ostavio nakon što su saznali da je trudna. Biljana je sina Mateju rodila u Austriji, ali je odbila da prima alimentaciju od njegovog oca. Vratila se u Srbiju, ali ističe da dječak redovno viđa oca i njegove roditelje.

Sečivanovićeva je čak četiri nedjelje provela u jednom rijalitiju. Kako je istakla tada, nije joj teško palo što je izbačena, jer joj je svakodnevno nedostajao sin Mateja koji je imao četiri godine. Danas je pjevačica ostvarena i uskoro se udaje za partnera Aleksandra Nedića.

.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.