x

Nataša Bekvalac hitno završila u bolnici: Ispirali joj želudac!

Nataša Bekvalac bila je primorena da nakratko obustavi pripreme za koncert zakazan za 14. februar u beogradskoj Areni jer joj je pozlilo i hitno je primljena u bolnicu. 

- Svi smo se prepali zbog Nataše. Nismo znali šta joj je. Konstantno je osjećala mučninu, imala je nagon za povraćanje i savijala se od bolova. Odvezli smo je odmah u bolnicu. Niko nije mogao ni da pretpostavi da se otrovala hranom. Bili smo u šoku kada su nam saopštili da moraju da joj ispiraju želudac. Sva sreća pa se brzo završilo. Nakon toga je kratko zadržana u bolnici, primila je nekoliko koktela infuzija, i uz nadzor, puštena kući da miruje.


- Kao za baksuz, to se desilo kada je Nataša ugrabila samo jedan slobodan da da trenira i da nema probe. Otišli smo zajedno do grada i uzeli brzu hranu. Nataša nije htjela da uzme ali smo mi insistirali i brzo smo je ubijedili da bar jednom prekrši svoj režim ishrane. Međutim evo šta se desilo! Nataša inače pazi šta jede, pogotovo sad pred koncert. U posljednje vrijeme trenira redovno i vodi računa o sebi, zato tako dobro i izgleda. Naravno, ponekad joj se desi kao i svima nama da se malo opusti, pa prekrši pravila i pojede nešto slatko ili kao sada nešto od brze hrane - rekao je izvor blizak pjevačici.


(Izvor: Republika.rs) 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.