x

kivna na koleginicu

Nataša Bekvalac je rekla da sam se udala za dedu: Didi J prvi put odgovorila na prozivke! Ono što joj poručila će je zaboljeti!

Dijana Didi Janković u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji govorila je otvoreno o svom životu i karijeri, pa se tom prilikom dotakla i koleginica iz Srbije. Ona je istakla da ne prati domaću javnu scenu, ali je prokomentarisala nekoliko pjevačica. 

Prva na tapeti bila je Nataša Bekvalac.

"Ne znam, ne pratim njen život i rad. Ali moram da kažem da je bilo jako ružno kada je rekla da sam se udala za dedu. Godinama ćutim, nisam joj nikada ništa rekla. Jako me je to uvrijedilo. Moj muž je stariji od mene 20 godina i uopšte ne liči ni na kakvog dedu, on je veoma aktivan, trenira košarku, imamo bebu", rekla je ona, pa potkačila Natašu.


"Znam da je i ona bila u vezi sa dosta starijim muškarcima. Oni su bili čak stariji i od mog muža. Razlika između njih je bila veća. Ja sam bila šokirana što je to rekla. Koga briga da li je moj muž stariji. Njoj nikada neću da se obratim, uvrijedila me je. Ne poznajem je i nikada ne bih željela da je upoznam", poručila je Didi.

Na pitanje kakvo mišljenje ima o Gogi Sekulić, ona je odgovorila:


"Kada je bila ona priča da sam ostavila svoju bebu na mjesec dana, ona je to prokomentarisala jako ružno. Bila sam bijesna što neko komentariše moj život. Svoju bebu nikad ne ostavljam, i kad je ostavim zbog posla, čuvaju je moja majka i dadilja. Vjerovatno je ona čula iz medija to, pa je pričala svašta nešto. Strašno kako može sebi da da tako nešto za pravo. Kako bi se ona osjećala da ja komentarišem njeno dijete. Ružno je miješati se u nečiji život. Bila sam zgrožena", dodala je ona. 



Ipak, otkrila je koju koleginicu voli i čiji rad poštuje i cijeni.

"Ana Nikolić je predivna. Nju nisam upoznala, ali bih voljela da je upoznam. Njene pjesme su predivne. Ranije sam slušala nju. Mislim da je bila najljepša žena na Balkanu, svi smo bili tad oduševljeni kako lijepo pjeva i izgleda. I sada je vjerovatno isto tako lijepa. Nisam je dugo vidjela. Takođe, poštujem Leontinu. Obožavam i Ivanu iz grupe Negativ, držala mi je i časove pjevanja", kaže Didi.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.