x

Nataša Bekvalac u vezi sa opasnim momkom! Cijeli Novi Sad bruji!

Vjerovali ili ne, Nataša Bekvalac ima novog dečka! Kako Scandal saznaje, cijeli Novi Sad bruji da je Nata u vezi sa opasnim momkom, ali za razliku od ranije, Nata ovog puta dečka krije kao zmija noge i nema namjeru da svoju sreću dijeli sa javnošću!

– Svi Natini poznanici i prijatelji pričaju da je Nataša u vezi sa i te kako sposobnim muškarcem. On je ostvaren, moćan je i zna šta hoće – objašnjava naš izvor i dodaje:

– Nataša se, ako je vjerovati njenim prijateljima, veoma zaljubila. I taj tip je odlijepio za njom, ali on nije neostvaren i tek bilo ko. Njega ne zanima ni njena karijera, niti popularnost. Samo je fokusiran na nju i vezu koju grade i Nati se to dopada. Konačno ima muškarca pored sebe koji je jači i ostvareniji od nje.


- Za njega je i te kako bitno da se ne eksponira jer to prosto ne voli. Zato je i Nata i rekla prijateljima da ne šire lijepe vijesti okolo, ali kako je i ona uspješna i popularna, teško da će moći da sakrije vezu od javnosti. E sad, priča se i da je taj momak lud za Natom, pa možda on širi priču da su zajedno, a u stvari se nisu još smuvali – završava izvor za Scandal.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Scandal

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.