x

Nataša i Emina u lezbo vezi!

Pop zvijezde Emina Jahović i Nataša Bekvalac prirediće publici vrele lezbo-scene u kojima će se njih dvije naći kao glavni akteri.  

Kako Srpski telegraf saznaje, Novosadska barbika i zgodna Novopazarka poslie osam godina ponovo će snimiti duet za pjesmu, koja će biti lezbo-himna, a u kojoj ćemo prvi put vidjeti ove dvije pjevačice u lezbo-scenama.

- Emina je ponudila Nataši pjesmu koja joj se odmah svidjela. Pjesma za temu ima bolan razvod, kroz koji su obe nedavno prošle, te govori o tome kako žena nakon kraha velike ljubavi ne želi ni da čuje za drugog muškarca, nego svoja osjećanja prepušta drugoj ženi. Nataša je bukvalno odlijepila na riječi pjesme i odmah je pristala da je snime - govori dobro obaviješten izvor i dodaje:


- Imala je samo jedan uslov, da se za ovu pjesmu snimi lezbo-spot, što se Emini svidjelo. Njena je zamisao da se u spotu maze i miluju kako bi što vjerodostojnije prenijele poentu pjesme. One će biti prve žene koje će snimiti pjesmu i jedan LGBT spot kod nas. Zato su angažovale najbolje reditelje i producente kako bi spot izgledao svjetski - završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, spot će biti snimljen tokom ljeta, a Nataši ova uloga neće teško pasti. Oni koji redovno prate njene objave na društvenim mrežama zasigurno su primijetili da pop zvijezda nerijetko ističe kako je srećna sto nije u vezi i što nema nikakvog muškarca da joj se udvara dok uporno potencira na tome da najveću podršku dobija upravo od žena. Već je poznata njena parola "nisi sama", koja govori o tome da su žene te koje moraju da budu uvijek tu jedna za drugu. Sa druge strane, ni Emini posljednje dvije godine nisu cvjetale ruže u ljubavi, pa je i ona tražila utjehu među prijateljicama, sa kojima je nerijetko i putovala. Inspirisana bolnim razvodom, Emina je napisala tekst koji ujedno opisuje i Natašin bračni brodolom.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.