x

Nataši Bekvalac pozlilo u Crnoj Gori, hitno je poslali za Beograd!

Nataša Bekvalac suočava se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima kada joj je pozlilo u Crnoj Gori. Pjevačica je cijeli juli mjesec provela u Crnoj Gori gdje je radila, a povremeno je dolazila u Novi Sad kako bi obišla kćerke. 

Međutim, zbog velikog broja obaveza Bekvalčevoj je oslabio imunitet i zadobila je opasnu upalu grla koja se pretvorila u težak zdravstveni problem koji je zahtijevao pregled i terapiju, tim prije što je muče i jake glavobolje.

- Imala je koncerte i po nekoliko dana zaredom. Posljednji nastup je u julu imala u Igalu. Bilo je fantastično, ali kada je te noći stigla u Rafailoviće, zbog iscrpljenosti je kolabirala i završila na infuziji - kaže izvor.


- Nakon primljene infuzije, ljekar joj je savjetovao da miruje nekoliko dana, da snimi glavu i uradi analize krvi. Nakon toga, ona je uzela kartu za Beograd i otputovala ranije nego što je planirala. Dok čeka rezultate laboratorijskih analiza, ona je u Novom Sadu - završava izvor.

Inače, ako ljekari budu rekli da je sve u najboljem redu, Nataša se vraća u Crnu Goru, gdje je očekuje serija novih nastupa.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.