x

odbila brata za saradnju

Navaljivao sam da snimimo duet, a ona nije htjela! Radin brat otkrio porodične tajne: Nikad nismo živjeli zajedno!

Nenad Manojlović takmičio se u "Zvezdama Granda" nekoliko godina nakon Rade Manojlović, svoje sestre po ocu, koja je tada već bila izuzetno popularna i imala mnoštvo hitova. Nenad je, kako kaže, više puta nagovarao sestru da snime duet, ali je ona, prema njegovim tvrdnjama, stalno odlagala tu saradnju.

- Želio sam s Radom duet. Nije da nije bilo pokušaja, u početku sam ja više baš navaljivao, a ona je rekla: "Čekaj da dođe pjesma, ne možemo da snimimo bilo šta." Poslije toga ona je našla neku pjesmu kad sam ja prošao u "Zvezdama Granda", ali se meni uopšte nije svidjela. Jako je teško napraviti pjesmu za brata i sestru koja bi bila interesantna. Rada i ja imamo istog oca, ali mi nikada nismo živjeli zajedno. Sam se borim za sebe i svoju karijeru - otkrio je Nenad, pa dodao od Rade nije očekivao da mnogo pomaže, budući da smatra da je talenat i da se sam dobro snalazi:


- Generalno, ja ne smatram da je meni bila potrebna bilo kakva pomoć. Mislim da imam dovoljno talenta od boga da mogu da prođem i sam. Desilo se da ja jesam brat Rade Manojlović, koja je već bila velika zvijezda i to se dešavalo i drugima. Marija Šerifović, recimo, imala je veliki problem jer je dijete poznate pjevačice i svi oni su imali veliki problem da izađu iz sjenke svojih roditelja, braće ili nekog iz porodice ko je već napravio veliku karijeru. To može da bude i olakšavajuća i otežavajuća okolnost.


Pjevač je, s druge strane, duet snimio sa pjevačicom Aleksandrom Mladenović koja mu je kuma.

"Ja nikad nisam tražio da me neko gura kroz moju karijeru, a i ovo što se desilo s Aleksandrom Mladenović nije se desilo zbog toga što je meni bila potrebna bilo kakva pomoć, prvenstveno sam htio da ispunim želju kumi, koja obožava tu pjesmu. Nas dvoje se nikada nismo svađali, nemamo ni zbog čega da se svađamo. Aleksandra je mnogo dobar čovjek i veliki je drug. Zaista se uvijek lijepo ispričamo, a ako imamo neki zajednički posao, to uvijek ide glatko, bez ikakvih problema", otkrio je on.


Radin i Nenadov otac Rade, bez obzira na to što su mu djeca ostvarila uspješne muzičke karijere, i dalje radi na pijaci i prodaje različite proizvode, želeći da zaradi svoj dinar.

"Moj tata prodaje toalet papir na pijaci. I ne samo to, već i hiljadu nekih drangulija, baterije za satove, sijalice, boce za plin... Različite sitnice. Naravno, ne mora da radi i već 15 godina ga molim da prestane, ali on ne želi. Voli da ima posao i svoj dinar. To ga održava u životu. Bavio se time i prije nego što sam postala popularna", napisala je nedavno pjevačica na Tviteru.

.

.

.

.

Izvor: Mondo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.