x

rođeni

Navijači Veleža "okupirali" Grbavicu"! (Foto)

Ekipa Veleža ostvarila je pobjedu na stadionu Grbavica protiv Coleraine iz Sjeverne Irske rezultatom 2:1 u prvom meču 1. pretkola Konferencijske lige pa će Rođeni braniti prednost u uzvratnom meču koji se igra za sedam dana.

Veležovi navijači su satima prije početka susreta "okupirali" područja oko stadiona Grbavice i u veseloj atmosferi dočekali večerašnju utakmicu.


Grbavica je praktično bila "obojena" u crveno pogotovo nakon što se priključila i najvatrenija grupa navijača Red Army koja je poslijepodne doputovala u glavni grad BiH vozom iz Mostara.


Inače, na Grbavici je večeras bilo 5.000 navijača Veleža, što je kapacitet ranije odobren od Kriznog štaba Kantona Sarajevo.


Navijači koji su imali ulaznicu morali su prije ulaska na tribine pokazati da su preboljovali koronavirus u posljednjih šest mjeseci ili da su vakcinisani i revakcinisani ili da su vakcinisani jednom dozom u posljednjih 14 dana ili pokazati negativan PCR test ne stariji od 72 sata ili negativan brzi antigen test, ne stariji od 24 sata.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić/
Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.