x

bez kajanja

Ne bi mi bilo žao i da sam ga ubio: Kristijan Golubović prvi put poslije batinjanja Uroša Ćertića... Šok izjava!

Iako je u Zadrugu 6 ušao kao jedan od glavnih favorita i uprkos entuzijazmu koji je pokazao za ovogodišnji šou, s obzirom na to da očekuje treće dijete, Kristijan Golubović u Bijeloj kući nije izdržao ni mjesec dana. Zbog fizičkog napada na kaskadera Uroša Certića žestoki momak je diskvalifikovan u nedjelju ujutru, nakon čega je i uhapšen u Šimanovcima i priveden na informativni razgovor.

Dan nakon što se vratio kući i svojoj trudnoj vjerenici Kristini Spalević, Golubović se oglasio i podijelio prve utiske nakon napuštanja imaginarijuma.

- Dobro sam. Sa ženom sam, šetamo i idemo u nabavku - počinje sada već bivši zadrugar, i dodaje: Normalno je sve i osjećam se kao da se ništa nije dogodilo.


Golubović je svjestan situacije prokomentarisao svoje ponašanje prema Ćertiću, naglasio da je na prvom mjestu kao čovjek bio isprovociran, ali i priznao da se ne bi kajao čak i da ga je ubio.

- Uroš je jedno g..no koje maltretira ljude oko sebe. On je vrsni sadista koji je ubačen u Zadrugu. Vrijeđao je ljude, polivao ih vodom i vrelim čajem, bacao im hranu, veš i garderobu u đubre, a nekima je i krao izuzetno vrijedne stvari. Pa on je čovjeku iz tjemena i iz mesa iščupao pramen kose, šta više da kažem? Nisam mogao da gledam i zato sam onako reagovao, a ne bi mi bilo žao i da sam ga ubio. Robijao bih, ali bi mi u posjetu dolazili roditelji onih ljudi koje je mučio - bez dlake na jeziku i fatalistički je Golubović opisao dane iza sebe i svoja osjećanja prema kaskaderu za Rijaliti plus.


Kristijan je rekao i da je razgovor u policiji prošao u mirnom tonu i otkrio zašto je bio privođen.

- Na informativni razgovor sam išao u svojstvu građanina. Pitali su me da li sam tukao Ćertića, a ja sam rekao da sam pomagao obezbjeđenju da spriječi nasilnika da vrši nasilje. To je bilo sve, a Uroš ako smatra da sam ga tukao, neka podnese privatnu tužbu protiv mene, pa ćemo vidjeti jesam li ili nisam - završio je on.

.

..

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.