x

tomu nazvao osrednjim pjevačem

Ne gledam filmove o lošim udbašima i s mrtvačkim pjesmama: Sin Marine Tucaković šokirao tvitom o filmu Toma!

Film "Toma" već nekoliko nedjelja je u žiži javnosti, a sada se na internetu pojavila piratska verzija, koja je napravila haos na društvenim mrežama.

Dok su neki gledali film i po nekoliko puta, sin Marine Tucaković, Milan Laća Radulović, na svom Tviter nalogu isprozivao je Tomu Zdravkovića i druge pjevače da su udbaši.

Mladi tekstopisac i ne želi da pogleda film koji mnogi hvale, a odlučio je da javno iskritikuje činjenicu da je snimljen film o Tomi.


- Da sam toliko očajna da skidam torent „Tomu”, već bih bila hospitalizovana. Kao i bilo koji domaći film da skidam, bože me sačuvaj, zabole me. Kada bude na televiziji, dobro došao. U bioskop ne idem, korona je – glasila je objava na jednom Tviter nalogu, a Laća je brže-bolje to prokomentarisao i iznio svoje mišljenje.

- Ne gledam filmove o lošim udbašima, osrednjim pjevačima s mrtvačkim pjesmama, ha-ha - napisao je Laća.


Menadžer Bane Obradović, zaštitnik lika i djela Tome Zdravkovića, odmah je reagovao na ovu objavu i kratko objasnio šta misli o Laći.

- Nemam pravi komentar za nešto ovako napisano. Imam savjet za sve ljude ovog svijeta, čim primijete na sebi neku promjenu, da se obrate ljekaru – rekao je Obradović.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.