x

zaveo udatu

Ne glumi mangupa! Darko Lazić dobija prijetnje zbog nove djevojke, njega baš briga, veću glavobolju mu pravi ovaj problem!

Darko Lazić, tek što se pomirio sa Marinom Gagić, našao je novu djevojku. Em što je u Brestaču nastao haos, Marina je naravila scenu kada je za to čula, pa je Darkova majka smirivala, nego je i sebi natovario probleme na vrat jer, otkako je sa izvjesnom Katarinom u emotivnoj vezi, njemu navodno stižu prijetnje, prenosi Svet.

"Pa ne možeš da se ljubakaš okolo kao klinac, imaš dvoje djece, ne ide da razmišljaš samo o svojoj g..ici, moraš da vodiš računa i da svoju porodicu i majke svoje djece ne staviš u nezgodnu situaciju. Ne znam šta taj čovjek radi. Njegova djevojka je sada, tvrde neki, razvedena, kažu da je otišla od muža koji nije bilo ko, što bi se ovdje reklo, faca je i skroz OK čovjek.


On ne pravi problem koliko znam, ali to što Darko radi osudili su mnogi, čak i njegovi prijatelji, pa ne treba da se čudi što mu sad stižu neke poruke na telefon da ne glumi mangupa i slično. Neki mu i prijete. Ne zna se od koga su te poruke, ali Darka i ne zanima da se bakće sa hejterima koji nemaju druga posla nego da se bave njegovim životom. Ima veće probleme sa Anom Sević i Marinom Gagić koje čitaju sve te tekstove po novinama i portalima, a onda im nije drago da djecu puste da idu sa njim ko zna gdje", kaže izvor blizak pjevaču.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.