x

haos

Ne ličiš na sebe! Brenu isprozivali zbog izgleda: Nevjerovatne uvrede i poniženja, žestoki sukobi na internetu!

Pjevačica Lepa Brena (60) u 2020. godini je, poput mnogih svojih kolega, skakutanje na pozornici stavila na čekanje. Dakako, razlog je pandemija korona virusa.

Početkom decembra sa svojim suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem (57) proslavila je 29. godišnjicu braka. Na društvenim mrežama su joj brojni obožavatelji poželjeli sve najbolje u bračnom životu i da ih prati zdravlje i sreća.

Ovih dana gostovala je u novogodišnjem programu Prve TV, u specijalu Zvezde Granda. Pjevala je nekoliko svojih pjesama kao što su 'Boliš i ne prolaziš', 'Uđi slobodno' i slične, a tim povodom rekla je i kako je i ona iz sjećanja izbrisala 2020. godinu.


- 40-ak godina sam na sceni, bila sam premorena od svega, ali možda mi je 2020. donela neka nova saznanja, malo sam se više posvetila sebi, djeci i porodici. Svi mi koji radimo svake praznike i uveseljavamo ljude, mi nemamo neke slobodne dane, nemamo ništa određeno. Naš turbulentan život ostavlja posledice na biološki ritam. Prvi put mi se dogodilo da sam išla spavati u 22 sata, a budila bih se u 6 sati, kada sam obično išla na spavanje. Ojačala sam samu sebe, vidjela sam gdje sam griješila - rekla je Brena.


Čestitala je svima 2021. i poželjela im sve najbolje, a takođe je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija koje su podstakle pratioce na diskusiju. Neki su zaključili da joj je Brena ‘osvježila’ lice jer izgleda vrlo mladoliko.

- Ta frizura ti baš dobro stoji, ali lice... malo si ispeglana - pisala joj je jedna pratiteljica, dok ju je druga upitala:

- Što to radiš s licem? Ne ličiš na sebe!

.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.