x

otkrila da li su se naljutile

Ne mogu da volim svakog gosta: Sanja Marinković odgovorila na to da je isprozivala Staniju i Ivu!

Voditeljka Sanja Marinković odgovorila je na komentare da "proziva" goste koje pozove u svoju emisiju.

Ona je sada otkrila da li su se Iva Grgurić i Stanija Dobrojević uvrijedile nakon što im je rekla "da njih dvije nikako ne mogu biti uzor omladini".

"Ako nekoga spuštaš, to ne može da bude na lijep način, tako da ga nikoga ne spuštam, ja samo radim svoj posao. Često iz svog prvog lica, i lica publike. Veliki broj pitanja su komentari publike koje privlače pažnju. Mislim da je to društveno odgovorno. Ne mogu da kažem da je to lično moj stav. Ja stvarno ne radim emotivno svoju emisiju, već samo svoj posao, kao i sve moje kolege. Ne cijenite, ne podržavate, ne volite mnoge ličnosti sa kojima razgovarate, isto tako i ja. Svako ima svoje parče sreće i uspjeha", rekla je Sanja.


Na pitanje da li su se njih dvije naljutile, Sanja je odgovorila:

"Naravno da ne. Ja njih sa jedne strane poštujem i mislim da su vrijedne djevojke, koje su našle način da prave svoju sreću i uspjeh. Svaka im čast na tome. Uvijek su rado bile moje gošće i biće i dalje. To je samo bio način da o nekim stvarima raspravljamo na drugačiji način. Mislim da je to bilo izuzetno dobro i za njih i za publiku".

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.