x

Ne mogu naći dečka

Zašto ne mogu naći dečka? Ako neprestano doživljavate neuspjeh u sentimentalnim i emocionalnim odnosima, vjerojatno kao i mnoge druge žene pokušavate pronaći logičan odgovor i smjernice koje će biti djelotvoran vodič u potrazi za partnerom.

Zašto ne mogu naći dečka, gdje griješim?

Često je pronalaženje partnera malo kompliciranije i složenije, posebno ukoliko tražite ozbiljnu i stabilnu vezu. Puno je djevojaka koje i pored velike odlučnosti i zalaganja ne mogu naći dečka. Činjenica je da savršen muškarac ne postoji koji će ispuniti baš sve kriterije koje želimo. Ako vaša potraga za nekim postala suviše tjeskobna, a ujedno se iznova pitate zašto ne mogu naći dečka, razmislite što vam ne dopušta da postignete zacrtane ciljeve. Da li je on neko sličnih godina, stariji, koja zajednička interesovanja treba imati, da li je u pitanju samo romansa ili ozbiljna veza. Osim toga, važno je odabrati na kojem mjestu ćete potražiti kompatibilnog partnera.


Već duže vrijeme ne mogu naći dečka

Možda ste u potrazi za ljubavlju pokušali sve, probali ste stranice za upoznavanje, započeli nove aktivnosti i hobije, ali i dalje ništa od toga nije bilo učinkovito. Zašto stvari ne idu po planu i koja je prepreka pronaći partnera? Iako se kaže da drugačiji pristup donosi više mogućnosti za uspjeh, ono od čega zapravo treba krenuti su zahtjevi i očekivanja. Ako je prošlo dugo vremena otkako ste bili u zadnjoj vezi, vjerojatno postoji istinsko interesovanje da upoznate nekoga u koga ćete se zaljubiti i započeti romantični odnos. U tom kontekstu neophodno je analizirati sve ono što tražite da partner posjeduje, kakva su vaša očekivanja i tražite li romantično ili dugoročno partnerstvo.


Ne mogu naći dečka, jer ne znam da li želim avanturu ili ozbiljnu vezu

Mnoge usamljene žene vjeruju da će pronalazak kompatibilnog partnera zapravo biti rješenje nezadovoljstva u aktualnoj fazi života. Međutim, činjenica je da ulazak u novu vezu ne znači da će biti ispunjena sva očekivanja. Ako je to samo iz razloga usamljenosti, ne treba zaboraviti da ljubav nije ispunjavanje slobodnog vremena, već izgradnja jakih temelja kroz harmoničnu interakciju.

Uz to, nekada previše zahtjeva su jedan od razloga zašto žene ne mogu naći dečka za stabilnu vezu. Međutim, ima i djevojaka koje smatraju da pronalaženje dobrog muškarca moguće samo ako je on dovoljno zreo i ustrajan za vezu. Kada se pitate zašto ne mogu naći dečka i partnera s kojim bi ušli u romantičnu vezu, neka od rješenja mogu se odnositi na promjenu starih obrazaca koja se odnose na očekivanja. Iako je veliki zadatak biti jedinstven i pronaći kompatibilnog partnera, to nije nemoguće ako pristupi na konstruktivan način.


(Arz.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.