x

Ne može nam niko ništa, Aleksandra je pod mojom zaštitom: Oglasio se Subotićkin dečko Peca i poslao oštru poruku Ani i Davidu!

Aleksandra Subotić napokon je uplovila u mirnu luku i našla zaštitu u svom novom dečku Petru, međutim ni poslije rijalitija ona nema mira jer je "duhovi iz prošlosti" i dalje proganjaju. Tako je Petar odlučio da Aleksandru na neko vrijeme skloni iz Srbije, a razlog je upravo osveta koju joj sprema njen bivši vjerenik David Dragojević.

Kako tvrde oni koji su dobro upućeni u situaciju, David i Ana Korać hoće po svaku cijenu da unište Aleksandru, te su tako sada udarili i na njenog dečka tvrdeći da on šalje poruke drugim djevojkama.

"Tokom gostovanja u emisiji Ana i David komentarisali su kako je Aleksandrin dečko slao poruke drugim djevojkama, što je posebno iznerviralo Petra. On je sa Aleksandrom i njenom kćerkom Magdalenom u Crnoj Gori i ne zanima ga, niti ima potrebu da šalje poruke bilo kojoj drugoj. Kad je čuo, jer su sa svih strana krenuli da mu javljaju laž, bukvalno je poludio. On je shvatio da na taj način David i Ana žele da unište njihovu sreću, a posebno Aleksandru", rekao je izvor Sveta, a prenose beogradski mediji.


"Oni se i dalje bave rijalitijem kao da su još Zadruzi. Neka me puste da budem sretna. Ja sam na moru, uživam, a Ana je ta koja ne smije da dođe u Crnu Goru. Meni je super. Sada mi je stigla i majka, svi smo kod mog dečka Pece i baš nam je lijepo", bila je iskrena Aleksandra, na šta je Petar dodao:

"Ne može nam niko ništa, Aleksandra je pod mojom zaštitom. Ako misle da će nam napraviti neku svađu, prevarili su se. Nama ne treba obezbjeđenje kao njima. Aleksandra dobija samo riječi hvale, a oni su ti koje narod pljuje, tako da im je bolje da se ne bave našim životima. Čuo sam da je Ani zabranjen ulaz u Crnu Goru. Pa dobro, neka im ti fanovi plate ljetovanje negdje drugdje kada već ovdje ne mogu."

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.