x

Ne možeš da se pomjeriš, sve je izlomljeno: Sa knedlom u grlu Dea ispričala kroz kakve muke je prošla! Opisala trenutak kada se probudila nakon operacije!

Voditeljka "Novog jutra" Dea Đurđević danas je bila gost u "Dnevniku" na Pink televiziji, gdje je i ispričala kroz šta je sve prošla nakon stravične nesreće u kojoj joj je autobus otkinuo ruku.

Dea je rekla da se sada dobro osjeća, i da njen oporavak napreduje. Sve vrijeme je pričala sa osmijehom na licu, a onda je i gledaocima otkrila kroz šta je sve prošla kada se probudila iz anestezije nakon operacije.

- Bilo mi je teško. Ležiš i ne možeš da se pomjeriš. Ne možeš da shvatiš da si to ti, da ne možeš da ustaneš ili sjedneš. Oko mene su bili profesionalci. Ja nisam dala da mi se ruka pomjeri bez profesora, koliko god boli. Zajedno smo jeli. Poslije 7 dana sam prvi put nešto pojela. Sve krećeš od nule, nema televizije, telefona, spoljnog svijeta... Mnogo je bilo teško u šok sobi - rekla je Dea.


- Osjećam se savršeno. Ovo je moja kuća, ovdje se osjećam dobro - rekla je Dea gostujući u "Nacionalnom dnevniku".

- Napokon se dobro osjećam. Imala sam višestruke povrede, kontuziju srca i pluća, dvostruki prelom karlice i povrijeđenu trtičnu kost. Sada hodam. Najteža je bila povreda ruke, ali imam svoju ruku, ona je topla, meka... - rekla je Dea.


- Znači mi podrška. To znači da našu televiziju gleda mnogo ljudi, da gledaju nas pa i mene. Ljudi su mi slali prelijepe poruke, cvijeće, razne poklone, pisali su mi pisma i na VMA slali i na Klinički sada. Hvala navijačima Zvezde i Partizana i svima koji su bili tu za mene. Hvala i kolegama novinarima koji su me ispoštovali, a najviše me je ispoštovala moja televizija - rekla je voditeljka.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.