x

dobro se snašla

Ne pere sudove, a luks stan joj čisti agencija: Tara ima posebno mjesto gdje čuva uspomene na Mateju...

Vrata doma u Beogradu otvorila je bivša zadrugarka Tara Simov, koja će se uskoro ponovo useliti na imanje u Šimanovcima kako bi pomrsila konce novim stanarima Bijele kuće. Na polici se nalaz i kutija u kojoj su sitnice koje je sjećaju na Mateju.

Iako joj mjesto ne da mira i stalno je u drugom gradu, ovo je ipak njena oaza kada želi da se skrasi. Stanom preovladavaju nježne nijanse, kao i kožna, ugaona garnitura gdje Tara često voli da se smjesti i gleda televizor uz kaficu. Preko puta se nalazi, kako bi Simova rekla, ženski kutak, gdje se za nekoliko trenutaka spremi i našminka za sva snimanja koja ima u toku dana.


- Tu uživam i odmaram se uz muziku i kafu. Eventualno neko dobro društvo pozovem, kad mi dosadi da budem sama. A što se tiče kuhinje, jako sam dobra u tome. Uživam da isprobavam nova jela i začine i iskreno volim da kuham. Nemam neko specijalno jelo koje mi je omiljeno, ali trudim se što više toga da naučim - kaže Tara na početku razgovora i dodaje da je sve sama u stanu birala od namještaja, kao i to da joj kućni poslovi ne padaju teško, sem pranja sudova.


- Sama sam birala detalje u stanu, upotpunila sam stan sa zelenilom, šljokicama i cvijećem. Kada je održavanje u pitanju, i te kako sam vrijedna. Cimam se uvijek i trudim oko čišćenja. Prvo čišćenje mi je nakon izlaska iz rijalitija bilo uz pomoć agencije, ali ponavljam, ne padaju mi teško kućni poslovi. Što se tiče usisavanja, brisanja prašine i prozora to sve radim, ali ne volim da perem sudove, to mi je nekako baš teško. Onda sve lijepo stavim u mašinu i sudovi se sami operu - iskreno otkriva Simova, koja i nakon raskida sa rijaliti cimerom Matejom Matijevićem čuva uspomene na njihovu ljubav.


- U toj kutiji se nalaze lijepe uspomene i bila je to velika ljubav. Sumanuto je da se to sve baca, eventualno bih mogla sve to da odložim negdje drugdje - već sada kroz osmijeh naglašava bivša rijaliti učesnica, koja će ponovo ući u četvrtu sezonu popularnog šou-programa „Zadruga“.

- Napunila sam se informacijama, radujem se svemu. Sviđa mi se energija u kući, ima dosta mladih. Mnogo je opuštenije nego prošle godine. Ovo sad što sam vidjela je mala beba za „Zadrugu 3“. Mislim da će više biti smijeha i radosti nego u prošloj sezoni - govori ona i smatra da su ljudi do sada vidjeli sve njene strane ličnosti.


Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.