x

Ne propustite 30% - 50% sniženja poznatih njemačkih brendova u buticima Dalia i Hadžić!

Razloga za poći u butik Dalia (Mala Aleja 67) i butik Hadžić (Osjek, ulica Osik 350) na Ilidži je više nego ikada. Trenutna akcija od 30% do 50% na cjelokupan asortiman do daljnjeg je obradovala mnoge, a što je najbitnije tamo ćete pronaći nešto za svakog člana porodice. 

Butici Dalia i Hadžić na Ilidži se bave prodajom nove njemačke odjeće poznatih njemačkih brendova: Lidl, Lupilu, Esmara, Crivit, Livergy, Silver Crest, Tchibo.

Ovo su dva poznata mjesta gdje ćete pronaći idealne stvari za sebe, neovisno da li se radi o muškarcima ili ženama. Naravno, tu je i dječji asortiman. 

U radnjama Dalia i Hadžić možete pronaći i širok asortiman obuće, kako za žene, tako i za muškarce. Vrhunska garderoba poznatih njemačkih brendova obećava kvalitet i dugotrajnost.

Ne propustite posjetiti obe radnje i uvjerite se u visokokvalitetne i moderne modele garderobe. Neovisno o čemu da je riječ, sigurno je da ćete svi ostati bez daha i naročito biti zadovoljni  niskom cijenom.

Naime, na snazi je velika akcija i sniženje od 30% - 50%, tako da nema sumnje kako ćete iz ovih radnji izaći zadovoljni. 

Također, moguća je i online kupovina putem Facebook stranice:

Kontakt: 
Elvira ‎061 - 775 - 102 i Meliha ‎061 - 541 - 553


Zbog mnogo upita o tome gdje se nalazimo, odlučili smo snimiti video kako da dođete do nas sa terminala 🙂 Čekamo Vas❗️❗️ Ulica Mala aleja 67

Posted by Online prodaja Hadzic on Tuesday, March 13, 2018

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.