NE PROPUSTITE NAJBOLJI DOČEK NOVE GODINE "KOD EDE" - BREZIK (ZAVIDOVIĆI)

31.12.2019 20:00

SVADBENI SALON "E&M" - EDO MARKET BREZIK/ZAVIDOVIĆI
REZERVACIJA: 20 KM (uz dozvoljen unos hrane i pića) 
Kontakt: 062 110 268

Svadbeni salon "E&M" u sklopu marketa "EDO" na Breziku, nedaleko od Zavidovića, organizuje proslavu novogodišnje noći uz muziku uživo. Biće to definitivno jedan od najnezaboravnijih i najoriginalnijih dočeka. Kako je ovo mjesto već dugo vremena na dobrom glasu, što zbog uspješnog poslovanja marketa, a nedavno i zbog otvorenja svadbenog salona koji se nalazi u sklopu istog, a gdje se nerijetko organizuje muzika uživo, nema sumnje kako ćete u 2020. godinu ući na najbolji mogući način. 

Ugodni ambijent će gostima pružiti potpuni komfor i apsolutnu zabavu do jutarnjih sati. Naravno, gosti se kod domaćina Edina Mujanovića uvijek osjećaju opušteno, pa je ugođaj na najvišem nivou. Dobar provod i odlično raspoloženje su zagarantovani, a svakako velika pogodnost jeste što svi gosti uz rezervaciju po cijeni od 20 KM imaju dozvoljen unos hrane i pića. Pored toga, sami market "Edo" će vršiti posluživanje. Svježe pečenje čeka sve goste, kao i pristupačne cijene pića. 

Ne dozvolite da vam drugi prepričavaju dio najbolje novogodišnje zabave u Zavidovićima. Osjetite čaroliju novogodišnje noći i uđite u 2020. godinu razdragani i bez opterećenja. Barem na trenutak ćete pobjeći od svakodnevnog stresa i problema, te u Novu godinu zakoračiti puni životnog elana. 

Inače, svadbeni salon "E&M" se nalazi u prizemlju marketa "Edo". Market je za kratko vrijeme postao izbor broj 1. ne samo mještanima Mjesne zajednice Brezik, već i svim Zavidovićanima, koji rado dolaze upravo ovdje. Svakako, veliku ulogu u tome igraju povoljne cijene, ali i ljubazno osoblje, koje vas spremno i s osmijehom na licu dočeka kako bi pružilo najbolju uslugu. 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.