x

Ne razmišlja o bebi? Nadežda Biljić nastavlja sa antidepresivima i u trudnoći!

Nadežda Biljić trudna je sa Tomom Panićem, a pjevačica je priznala kakve joj se promjene dešavaju u tijelu. Istakla je da će nastaviti sa terapijom antidepresivima, ukoliko za tim bude bilo potrebe.

Sada je par zakopao ratne sjekire, ali Nadežda priznaje da želi da se vrati na terapiju koju je pila prije nego što je ostala trudna.

- Sada sam drugi mjesec trudnoće, a nedavno sam prestala da pijem antidepresive. Kako bude odmicala trudnoća, ako se ne budem osjećala dobro, mislim da ću moći da se vratim na terapiju, ali nadam se da neće biti potrebe za tim. I ptice na grani znaju da to može da šteti plodu, a ja ne želim da radim ništa što može da naškodi mom djetetu. Nadam se da uzimanje lijekova neće naškoditi mojoj bebi, ali svakako ću se podvrgnuti svim testovima - izjavila je Biljićeva.


- Promijenila sam način života, i jako sam umorna, mislim, dijete me ubija u pojam. Znam da ružno zvuči kada tako kažem, ali obara me da spavam, non-stop jedem, nervozna sam, stalno mijenjam raspoloženje, hormoni me drmaju - zaključila je rijaliti zvijezda i pjevačica koja je ipak sretna zbog bebe. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.