x

"Ne vidim hejtere": Napali Jelenu Karleušu zbog golotinje, a evo kako im je ona odgovorila! (FOTO)

Kad je Jelena Karleuša stigla na crnogorsko primorje, objavila je set provokativnih fotografija kojima je najavila svoj nastup u jednoj diskoteci u Igalu. Provozala se jahtom na Jadranu i pozirala u minijaturnom bikiniju zajedno sa svojim plesačicama.

Pored komentara da izgleda "kao bomba," počele su da stižu i ne tako prijatne poruke u kojima su joj napisali da pretjeruje sa golotinjom. Pjevačica im je poručila "Ne vidim vas hejteri!"

Diva je nastavila da provocira svojim izgledom pa je za svoj nastup u popularnoj diskoteci na primorju odabrala kostim koji je više otkrivao nego pokrivao. U tom trenutku Instagram je "izgorio".


"Imam potrebu da se kratko obratim ovima koji su kao nešto šokirani mojim kostimom, pominju moju djecu itd. Seljaci, ja nisam operska pjevačica niti učiteljica u vašoj opštini, ja sam performer, ovo je scenski kostim koji je u skladu sa mojom muzikom i SCENOM. Ne idem ovako do supermarketa sa djecom! Vjerujem da ste bar jednom u životu čuli za Bijonse, Lejdi Gagu, Rijanu, Pink, Majli itd... pogledajte njihove scenske kostime... Možda je u vašem malom mjestu ovo šokantno ali ja ne živim tu, ja nisam vi i moj život je nešto što vi možda nikada i nećete razumjeti. Ali kad je već tako, idite pratite nekog drugog... smarate sa svojim malograđanskim primitivnim stavom koji mene niti će promijeniti niti usporiti. Naprotiv. Tek sam počela"

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Grand.online)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.