x

Ne volim Nadeždu i ne razmišljam o pomirenju s njom: Toma Panić otvoreno o Biljićevoj i bebi koju čekaju!

Bivši zadrugar Tomislav Toma Panić, koji se našao u centru skandala sa bivšom rijaliti djevojkom Nadeždom Biljić zbog toga što su po izlasku iz rijalitija imali fizički obračun, nedavno je saznao da će postati otac.

Ova vijest iznenadila je i Nadeždu, koja se sa Tomom nije čula mjesec dana ali mu je preko njegove majke saopštila radosne vijesti. Toma ne krije sreću zbog prinove, koja je na putu, međutim, kada je Nadežda u pitanju, situacija je drugačija.

Naime, Toma je otkrio svoja osjećanja, ali i planove za budućnost. Prije svega istakao je da je mnogo sretan što će postati otac.

- Šta da vam kažem, mnogo sam zbunjen, ali sam sretan. Kad mi je mama rekla: "Sine, postaćeš otac", nisam znao gdje se nalazim. Baš sam sretan i siguran sam da ću biti odličan otac", rekao je Toma na početku razgovora, a potom otkrio da li vjeruje da je dijete koje Nadežda čeka njegovo.


- Ako ona kaže da je moje, kao što kaže, ja ću da vjerujem u to. Iskreno, nema ni mjesec dana kako nismo zajedno, a ona već ima mučnine, tako da to nije trudnoća od prije nekoliko dana nego bar mjesec, što znači da je moje, objasnio je Panić i dodao da se sa Nadeždom nije čuo od kobne noći kada su se potukli njenom stanu u Beogradu.

- Nisam je pozvao nijednom niti sam je vidio. Ne smijem zbog zabrane koju imam. Nemam ja samo zabranu prilaska, meni je zabranjena i komunikacija s njom. Šta ja znam, pozovem je sad i ona me prijavi, neću. Ne vjerujem više nikome. Sad ću da sačekam sve po zakonu da prođe, a onda ću se prvo čuti sa njom, pa onda vidjeti, poručio je Panić.

- Biću iskren, ne volim je kao ženu, kao partnera. Te emocije što se dogodilo, a to nema samo veze sa tim dogadajem već i sa mnogim drugim stvarima. Ne razmišljam o pomirenju s njom, dijete ću svakako priznati, a ako se nešto u narednih osam mjeseci među nama dvoma promijeni, onda ćemo da vidimo, zaključio je Panić.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.