x

pobijesnio

Ne zaslužuješ da ideš u raj: Ša i Miljana u žestokoj raspravi, Kulićeva mu poručila da je grešan prema supruzi Ivani!

Nenad Aleksić Ša iskoristio je priliku da se osveti Miljani Kulić, te ju je odabrao za najnepoštenijeg zadrugara.

- Miljana je najnepoštenija, ne postoji veći grijeh od ub.stva djece. Ne zaslužuješ Raj. Navešću i Danijela koji je bio nepošten i prema Miljani. I neka bude Anja, zbog Cveleta - rekao je Ša.

- Vidiš kako te je istina zaboljela, samo dokazuješ sve, šta radiš ženi - dobacila je Miljana.


- Mislim da Ermina nije ispala poštena prema Janjušu, a i meni, jer je rekla Tomoviću za moj zadatak. Druga osoba je Nataša Radan, nije ispala poštena prema Mići. I Danijel je treća osoba - rekao je Stefan.

- Ja sam željela da navedem Miću za prvu osobu, jer je sebi dao za pravo da ne saslušaš mene i uništavaš mi stvari! - vikala je Nataša.


- Minu ne bih birala, jer nije tu, a i priznala je. Prva osoba će biti Maja Marković, ne mislim na pros..tuciju, nego na ono što je uradila Joci, meni je to van svake pameti. Ušla je i rekla da ga nikada ne bi prevarila, a onda je ovo uradila, pod najgorim mogućim okolnostima. To je grehota od Boga. Druga osoba je Ermina Pašović ili Bora Santana, jer su oni krali. Njega ću navesti, jer je profesionalni lopov. Nepošten je i prema Milici, igra se sa njenim emocijama. I treća osoba je Ša, nepošten je, jer neće da prizna emocije, a radi ovo svojoj supruzi - glasala je Miljana.

- Pun mi vas je k...c! J...m vas u usta više! - vikao je Ša.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.