x

Ne znaš kako je vidjeti sebe bez ruke: Jedino je on uspio da posjeti Deu, pa poslije toga otkrio potresne detalje!

Voditeljka televizije "Pink" Dea Đurđeević u četvrtak, 7. februara doživjela je tešku saobraćajnu nesreću kada ju je udario autobus i otkinuo joj lijevu ruku. 

Srećom, sve se dogodilo na Dedinju ispred bolnice Dragiša Mišović, a ljekari su reagovali velikom brzinom i nakon višečasovne operacije uspjeli da spasu ruku.

Dea se i dalje nalazi na intenzivnoj njezi gdje posjete nisu dozvoljene, ali je vlasnik "Pinka" Željko Mitrović uspio da u pratnji medicinskog osoblja uđe u šok sobu i da vidi Deu na nekoliko minuta.


- Nevjerovatno je posebna i nevjerovatno hrabra. To je impresivno, u cijeloj ovoj tragediji i muci koja ju je snašla, ona je mene pitala da li je sve u redu u redakciji i da li sve funkcioniše. A onda mi je rekla: "Ne znaš kako je sebe gledati bez ruke". Prosto onako da se čovjek naježi. Ali na svu sreću, po svemu sudeći, sve to ide u dobrom pravcu i rekao sam joj: "I bez dvije ruke i bez dvije noge ti bi bila jedan od naših najboljih novinara i voditelja", što joj je, čini mi se, mnogo prijalo. Rekao sam joj i da očekujem da će brzo da se oporavi i da smo svi uz nju - otkrio je Željko Mitrović.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.