x

Nebo suzama ispratilo bebicu (1) i dječaka (8) među anđele: Mališani sahranjeni, a roditelji i ne znaju da su ih izgubili!

NOVI KARLOVCI - Nema duše koja danas u Novim Karlovcima nije u suzama ispratila malu N.Ž. (1) i malenog N.Ž. (8) na vječni počinak, mališane koji su prije nekoliko dana nastradali u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Slankamena, kada je automobil u kom su bili sletio sa puta, udario u drvo i prevrnuo se.

Tako tešku nesreću taj kraj ne pamti. Cijela porodica zavijena je u crno zbog pogibije mališana - bebice djevojčice i dječaka od 8 godina. Nesreću su preživjeli njihovi roditelji koji su u bolnici i srednji brat od 5 godina, koji je lakše povrijeđen.

Roditeljima koji su teško povrijeđeni još nije rečeno da su izgubili dvoje djece niti da im je danas sahrana.


Foto: Kurir/Ana Paunković

Cijeli Novi Karlovci okupili su se danas da isprate anđele među anđele - u 13 časova je počelo opelo za sahranu nastradalih mališana. U trenutku kada je opelo počelo, sa neba je počelo da lije. Tri sveštenika su držala opelo i molitvene oproštaje svih koji su željeli da upute posljednji pozdrav mališanima. Sanduci su bili bijele boje, a na bebicinom sanduku bili su roze peškiri, kao i na krstu.


U trenutku kad se završilo opelo, kiša je prestala da pada. Tužna povorka krenula je da isprati mališane do njihove vječne kuće. Cijelo selo se okupilo i svi su plakali.

Bake i deke nisu mogli od bola da stoje na nogama. Majka teško povrijeđene V. Ž., majke mališana, sve vrijeme je kukala i dozivala unućiće: "Nidžo moj, zovi me kod sebe", "Princezo moja, ne idi"...

.

.

.

.

.

.

Izvor/Foto: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.