x

frka u zatvoru

Neće vam proći: Velja Nevolja urlao, pa nasrnuo na zatvorenika kada je čuo da mu prijeti doživotna!

Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je optužnicu protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i preostalih 29 članova kriminalne grupe zbog sumnje da su počinili najmonstruoznije zločine! Za Belivuka i Miljkovića zatražena je doživotna robija, što je vođu ovog klana do te mjere razbijesnilo, da je urlao i napadao cimere u svojoj ćeliji, prenose mediji u Srbiji.

Optužnica, koja je napisana na nekoliko stotina strana, sa svim dokazima i ostalim optužbama upućena je u sud na potvrđivanje. Prema nezvaničnim informacijama, tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić zatražio je da se optuženi Belivuk i Marko Miljković najstrožije kazne i predložio doživotnu robiju.


Monstruozna ekipa Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, u ovom trenutku se tereti za pet ub.stava, nelegalno držanje i rasturanje n.rkotika i oružja, otmicu i sil.vanja. Optužnica sadrži detaljne opise stravičnih zločina ove ekipe, među kojima su ub.stva u „kući smrti“ u Ritopeku.


Veljko Belivuk nije dobro primio informaciju o podizanju optužnice, pišu mediji.

– Do posljednjeg trenutka nadao se da će uz pomoć svojih „prijatelja“ spolja da se izvuče na slobodu. Međutim, kada je primio informaciju o optužnici, najprije je počeo da urla u ćeliji i da psuje, a zatim je nasrnuo i na jednog od svojih cimera koji je pokušao da ga smiri – navodi izvor blizak istrazi.


– Vikao je: „Neće vam ovo proći!“ Nije jasno kome se tačno obraćao. Za razliku od njega, ostali uhapšeni su zanijemili, jer su shvatili da je zaista kraj i da najvjerovatnije većina njih decenijama neće biti na slobodi i neće vidjeti svjetlost dana – tvrdi sagovornik.

Prema najnovijim informacijama, tužilaštvo će tražiti od suda da optuženima produži pritvor još 30 dana.

– Sud treba da potvrdi optužnicu, a nije isključeno da će biti dopunjavana – tvrdi izvor.

.

.

.

.

.

Izvor: 24sedam.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.