x

Neće više da ćuti! Maya Berović otvoreno o suprugovom nevjerstvu, promjeni vjere i imena, ali i pokojnom ocu!

– Čula sam kako se po estradnim kuloarima šapuće da neću imati dovoljno pjesama za koncert i kako je to preveliki zalogaj za mene. Međutim, svi ti dušebrižnici su zaboravili da je iza mene dugogodišnji rad i sedam studijskih albuma. Ružne komentare prihvatila sam s osmijehom, jer čvrsto stojim na zemlji, i vrlo sam svjesna svojih kvaliteta. Gdje bih bila ja da sam reagovala na sve što sam čula o sebi za ovih 13 godina karijere? Vjerovatno bih poludjela – istakla je Maja za Story, posebno se osvrćući na priče koje joj posebno nisu bile jasne:

– Osim priča vezanih za koncert, bilo je tu i raznih drugih tema – od toga da me je suprug prevario, da sam promijenila vjeru, do toga da ime i prezime koje mi stoji u zvaničnim dokumentima nije moje. Muž me nije prevario, a i da jeste a da ja to ne znam, svaka mu čast. Vjeru nemam potrebe da mijenjam jer se u mojoj kući oduvijek poštovalo tuđe mišljenje i odnos prema Bogu. Voljela bih da mi objasne ti koji plasiraju laži o mom identitetu, zašto bih mijenjala ime koje sam dobila po rođenju? – zapitala se Berovićeva, za kraj razgovora ističući koliko joj je porodica bitna, te da joj je njihova podrška najviše značila na spomenutom spektaklu u prijestonici, ali da nije mogla da se u tim momentima ne sjeti oca kog je izgubila još u djetinjstvu.


– Nemam riječi kojima bih opisala koliko mi je falilo očevo prisustvo na koncertu. Tokom priprema za koncert često sam mislila na njega. Voljela bih da je mogao da bude pored mene. Gubitak oca je nemjerljiv i zauvijek je ostavio ranu u mom srcu. U jednom momentu, tokom koncerta podigla sam glavu ka nebu i u sebi izgovorila: ‘Volim te najviše na svetu, danas mi beskrajno nedostaješ. Vjerujem da si negdje gore srećan. Nadam se da sve ovo vidiš i da si ponosan na mene’ – završila je pjevačica sa bolom u glasu.(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.