x

Nećemo Lepu Brenu, hoćemo škole i bolnice: Vranjanci potpisuju peticiju protiv folk pjevačice!

Folk pjevačica Lepa Brena trebalo bi da nastupi na "Danima Vranja" koji će se održati od 22. do 25. avgusta, ali je na ovoj manifestaciji mnogi građani ne žele.  

O tome koliko su Vranjanci protiv Brene svjedoči i peticija koju su pokrenuli građani kako bi grad umjesto Breni platio renoviranje toaleta u školama i bolnicama.

Građani Vranja, očigledno, su saznali koliko je pjevačica tražila za nastup i šokirani njenom cijenom došli do zaključka da svoj novac žele da ulože u nešto drugo, pokrenuli su peticiju u kojoj od čelnika grada zahtijevaju sljedeće:


- Da se povodom manifestacije "Dani Vranja" ne dovodi Lepa Brena i svi ostali pjevači koji imaju visoke zahtjeve i cijene, već da se uloži u bolnice, škole i naš grad. Dok su školski i bolnički toaleti u haosu, a uslovi u bolnicama na minimalnom nivou, Lepu Brenu možemo slušati i na radiju. Pozivam i ostale gradove da se uključe u akciju, i pomognu da novac ovog grada bude uložen u korisne i vrijedne stvari - navodi se, između ostalog, u peticiji. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.