x

sve snimljeno

Neću ja tebi da kupujem cvjetić: Vjerenica Vuka Moba dobila automobil za 8. mart! (Video)

Reper i bivši učesnik Zadruge Vuk Mob kupio je trudnoj vjerenici automobil "smart" za 8. mart! On je na Instagramu objavio video u kojem govori budućoj supruzi Olji Konatar da ima iznenađenje za nju. "Srećan ti 8. mart", govori joj Vuk u snimku i predaje ključeve bijelog automobila, dok ona misli da se šali.

 Olivera je potom objavila sliku automobila na svom nalogu i napisala poruku budućem suprugu:

"Moj muž ne vjeruje u praznike, on ih napravi sam. Moj muž ne voli cvijeće i ljuti se kada se nešto podrazumijeva. On ne umije da bude kao ostali muževi i pravi se da je nešto što nije onda kada se od njega to očekuje. I ne mora da bude jer ima najbolju dušu na svijetu, veliku kao nebo, kao svijet, kao univerzum. Takvu da nema svijest o sebi kao velikom čak i kada je najveći ili kada sebe stavi na posljednje mjesto da bi neko drugi bio srećan.


Ne postoji dan da se ne pomolim bogu da naše dijete bude poput njega i ne postoji dan kada mogu kao čovjek da se izborim sa tim koliko ga volim čak i onda kada znam da mu je previše, Hvala ti moja životna radosti, moje životno dobro i životna ljubavi na svemu što imamo. Dugujem ti snagu, samopouzdanje i bezbrižnost. Dugujem ti osjećaj da se ono što za mene radiš dešava nekom drugom i sve dane kada se sabiram da shvatim da sam te pronašla i da si nešto moje. Nikada mi neće biti dovoljno tebe i nas. Hvala što si mi uljepšao i ovu noć. I da ne zaboravim, hvala što mi nisi kupio cvijeće. Volim te više od svega!", napisala je Vukova vjerenica.

Video možete pogledati ovdje.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Mondo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.