x

NEĆU VIŠE DA TRPIM! Anđelu pukao film: Goca je kriva za raskid Teodore i mene! Tajno se viđala s mojim ocem!

Anđelo Ranković i Teodora Džehverović važili su za jedan od najskladnijih parova koji su ljubav započeli u "Zadruzi", rijalitiju koji je oborio sve rekorde gledanosti.

Ipak, ova romansa nije potrajala i njih dvoje su pije nekoliko dana riješili da svako krene svojim putem. Iako su mnogo puta isticali da je razlog rastanka pritisak javnosti, koji je bio preveliki po napuštanju Bijele kuće, izgleda da ipak nije tako.

Maneken je sinoć objavio poruku na svom Instagram profilu gdje navodi da je jedini razlog zbog kog Teodora i on nisu opstali njena majka Gordana Džehverović.

- Dosta sam ćutao i štitio, ovo više neću da trpim. Jedini krivac za raskid Teodorine i moje veze je njena majka Gordana Džehverović koja je uspjela u svojoj nameri. Glavni razlog je njeno tajno viđanje sa mojim ocem - napisao je Ranković.


Anđelo nije u dobrim odnosima sa svojim biološkim ocem, a uprkos tome Goca se sastala sa njim i to bez Rankovićevog znanja. Mama Džehva je otišla kod Anđelovog oca kako bi saznala da li on podržava vezu njegovog sina i njene kćerke, s obzirom na to da Rankovićevi ujak i majka nisu željeli da čuju za Teodoru.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.