x

"bolim ih što ovako izgledam"

Neda u suzama u jutarnjem: Da sam sijeda baka ne bih im bola oči, boli ih što ovako izgledam! Patriotizam nije krmetina i tri prstića!

Pjevačica Neda Ukraden uključila se u jutarnji program TV "Prva", gdje je govorila o negativnim komentarima koje je dobila nakon što je objavila fotografiju nastalu prilikom vakcinacije.

Neda se prije nekoliko dana vakcinisala protiv korona virusa, a na Instagramu je zatim objavila fotografiju nastalu tom prilikom. Međutim, uslijedila je lavina negativnih komentara, a Neda je sada istakla da je navikla da bude na meti, te imala oštar odgovor za sve koji su je prozivali.

Ona u jednom trenutku nije mogla da se suzdrži, pa su joj krenule suze.


- Na mom čelu su svi ludaci crtali metu. Patriotizam nije pojesti krmetinu, pa dignuti tri prsta. Patriotizam je kad cijeniš svoje umjetnike, sportiste, glumce, kad pamtiš historiju, nije patriotizam kad dižemo prstiće i govorimo "brate, gospođo" - rekla je Neda u uključenju kod Marijane Tabaković i Filipa Čukanovića.

Pjevačica je istakla da su joj najveća podrška porodica i publika.


- Ne treba se iživljavati, snaga koju mi je Bog dao mi je pomogla, moja porodica i moja publika. Zahvalna sam na svojoj porodici, imam predivnu kćerku, zeta i troje unuka - rekla je Neda.

Ona je zatim dodala i da smatra da ljudima na društvenim mrežama "bode oči" svojim izgledom.


- Sve te moje slike ne bi bole oči da sam ja neka baka sijeda, ja ih bolim što ovako izgledam. Samo bih poručila svim ženama, pogotovo mojih godina, da cijene sebe, da cijene dobro u ljudima - završila je pjevačica, koja ove godine proslavlja 71. rođendan.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.