x

palo pomirenje

Negativne sile su se smirile: Seka Aleksić otvoreno o sukobu s Jelenom Karleušom koji je trajao 15 godina!

Među najpoznatijih sukobima na našoj estradi svakako je onaj između pjevačica Seke Aleksić i Jelene Karleuše, koji je trajao godinama i tokom kog je palo mnogo teških riječi.

Ipak, prije izvjesnog vremena, strasti su se smirile, pa se dugo spekulisalo u kakvim su danas odnosima dvije muzičke zvijezde.

Prije nekoliko mjeseci, Seka je otkrila da je fanovi na Instagramu često pitaju za mišljenje o Jeleni Karleuši, pa je jednom prilikom riješila i da odgovori.


- Ja sam se kroz godine mijenjala, sazrijevala i trudila da nemam oko sebe negativnu energiju. Ranije se svašta dešavalo, neiskustvo, huškanje itd. Sa moje strane sada postoji veoma lijepo mišljenje o Jeleni — rekla je tada pjevačica.

Kako je sada istakla za Scandal, one se nikada nisu vidjele oči u oči da rasprave sve i zvanično se pomire, ali ona vjeruje da je sukobu došao kraj.


- Nas dvije se nismo konkretno pomirile, srele i pozdravile, ali mislim da su se neke strasti i negativne sile kod nas smirile, i to baš odavno. Ima tome godina. Vjerovatno smo u nekom momentu obe shvatile da su to gluposti i da smo prije toga bile mlade, i da su nas vodile te neke emocije. To je nekako odrastanje čovjeka - objasnila je Seka.

Ona je istakla i da poštuje Jeleninog PR-a i najboljeg prijatelja Zorana Birtaševića i da s njim ima izuzetan odnos.


- Mislim da je njen PR Zoran Birtašević zaista divan dečko. Sa njim sam stupila u neki prvi kontakt, pratimo se i na društvenim mrežama, često se i dopisujemo i pozdravljamo i ja Jelenu i ona mene, sada je između nas neka mirna luka - kaže pjevačica.

Poslije svih teških riječi, Seka ističe da više ništa ne zamjera koleginici i da bi se pozdravila s njom da je sretne.


- Ja sam njoj to odavno oprostila, mislim da je to daleko iza mene. Nas dvije smo danas ostvarene, porodične žene. Više se i ne sjećam šta je tu sve bilo. Kada bih je srela svakako bih joj pružila ruku, ponašala bih se kao da se ništa nije desilo, jer sam sigurna da je to sada i iza mene i iza nje - rekla je Seka i dodala da Karleušu podržava. 

- Naravno da je mišljenje o njoj sada potpuno drugačije nego prije 15 godina. O njoj mislim sve najljepše, podržavam svaku majku i ženu koja je borac, a ona to svakako jeste.

.

.

.

.

Izvor: Scandal

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.