x

Neispavana, ima podočnjake: Anabeline komšije otkrile kako se pjevačica ponaša poslije razvoda, totalno se promijenila!

Anabela Atijas danima je lošeg raspoloženja i lošeg izgleda, kažu njene komšije s Vidikovca. Oni tvrde da pjevačicin loš period datira otkako ne živi više s Andrejom Atijasom!

Kurir je juče posjetio beogradsko naselje Filmski grad, u kom je bračni par donedavno stanovao, a u kome od prije izvjesnog vremena pjevačica živi sa kćerkama Ninom i Blankicom. Ispred Anabeline zgrade nije bio parkiran njen automobil, što i ne čudi, jer se noć prije toga vratila iz Makedonije, gdje je njena kćerka Luna Đogani imala nastup, pa je spavala u njenom stanu na Novom Beogradu.

Ipak, njene komšije kažu da bivšu gospođu Atijas viđaju u kraju.


- Anabelu viđam često u posljednje vrijeme, ali uglavnom samu ili sa kćerkicama. Andreja baš dugo nisam vidjela, sigurno jedno mjesec-dva. Posljednji put sam ga srela kada je dolazio po kćerku i izveo je negdje, a Anabela nije bila s njima. Pročitala sam da se razvode, ali to sam i pretpostavljala jer ih dugo nisam vidjela zajedno. Moj prozor gleda na njihovu terasu i često sam viđala njega ranije, a sada ne - kaže jedna komšinica koja živi preko puta Anabele.

Jedan penzioner, koji živi u zgradi pored Atijasovih, otkrio je da pjevačica loše izgleda u posljednje vrijeme.


- Sad čujem od vas da su se razveli! Nisam znao. Ali sada mi je jasno zašto Anabela tako loše izgleda. Nju donedavno niste mogli da vidite da izađe iz zgrade da nije skockana, uvijek je imala lijepu frizuru, lijepo je obučena, našminkana. U posljednje vrijeme izgleda jako loše, uvijek je nesređena, da ne kažem onu ružnu riječ, malo ofucana, jako ozbiljna - kaže on i dodaje:

- Ranije se uvijek lijepo javljala, bila je nasmijana. A prije neki dan sam je sreo i bila je baš tužna, javila se, ali je odmah spustila pogled - kaže on.

Prošetali smo i do obližnje prodavnice, gdje su nam potvrdili priču Anabelinog komšije.


- Andreja smo ranije slabo viđali, a sada ga tek ne viđamo. Ni Anabelu nisam vidjela posljednjih nedjelju dana sigurno, a posljednji put kada je bila, djelovala je neraspoloženo. Ona je inače veoma ljubazna, nasmijana, a tada je bila baš smorena, imala je podočnjake, djelovala mi je neispavano, podbulo i nije željela da priča nešto mnogo - kaže prodavačica.

Podsjetimo, Anabela i Andrej su se zvanično razveli prije dvije nedjelje. Razlog rastanka nije prevara, već jednostavno nisu više mogli da budu zajedno pa su se se sporazumno razišli.

Pokušali smo juče da stupimo u kontakt sa Anabelom, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.