x

NERAŠČIŠĆENI ODNOSI

Nek crkne u zatvoru, konačno mogu tati na grob: Nakon hapšenja Sinanovog sina, oglasila se njegova sestra Đulkica!

Rašid Sakić (38), najstariji sin pokojnog pjevača Sinana Sakića, uhapšen je u subotu u Sarajevu. Pripadnici policije Kantona Sarajevo lišili su ga slobode na osnovu potrage za razbojništvo.

- Rašid je uhapšen jučer, te je u popodnevnim satima predat u nadležnost policijskih službenika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske - saopšteno je iz kantonalnog MUP, prenose mediji. On se trenutno nalazi u pritvoru, a u narednim danima biće poznato kada će biti saslušan i kolika mu zatvorska kazna prijeti.


Rašidova sestra po ocu Đulkica Sakić kaže da je sad spokojna jer je njen polubrat iza rešetaka, te da će moći slobodno da dođe u Srbiju na očev grob.

- Nemam sve detalje, ali znam da je Rašid u pritvoru i da su ga prebacili u ministarstvo jer ima potjernicu u Srbiji. Nadam se da će ga konačno prebaciti u našu zemlju i da će odgovarati za sva nedjela koja je počinio. Pravda je spora, ali dostižna. Došlo je vrijeme da plati za sve zlo koje je činio. Nadam se da će tako i da ostane. Koliko znam, on je pokušao da opljačka neku medijsku kuću u Bosni, pa je na osnovu toga i pao u ruke policije.


- On živi u Sarajevu, to su svi znali, ali su ćutali. Sada konačno mogu da se vratim u Srbiju, da posjetim majku, da odem ocu na grob, jer sam do sada živjela u strahu od njega. Nisam mogla tati svijeću da zapalim, a sada će i moja djeca moći da vide familiju. U lice bih mu rekla da bih voljela da crkne u zatvoru - poručuje Đulkica.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.