x

za sve kriva baka

Neka komšije ostave mog mrtvog oca na miru, sram ih bilo: Darko Lazić progovorio o zapaljenom očevom grobu, a evo šta je sa Marinom!

Vijest da je grob oca Darka Lazića izgorio u požaru šokirala je sve, a sada se i pjevač oglasio u "Pulsu Srbije" na Kurir televiziji.

"Ja sam u Brestaču, ovdje živim. Očev grob nije zapaljen. Navodno se meni neko sveti, daleko bilo! Baba je ostavila upaljenu svijeću, vjetar je duvao i vještačka trava se zapalila. Iz sela su čak davali izjave, a to je glupost. Ne može cijelo selo da me voli, neko hoće namjerno da naudi. Ja moje selo volim, volim mještane, nisam se zavadio, imam mir, samo neka ostave mog mrtvog oca na miru, sram ih bilo", rekao je Darko.


Ekipa Kurira posjetila je Darkovo rodno mjesto Brestač, gdje je zatekla zapaljen grob. Vatra je u potpunosti uništila okvir sa vještačkom travom, ali i donji dio nadgrobnog krsta, dok vijenci koji tu stoje od decembra, kada je Dragan sahranjen, nisu zahvaćeni vatrom.


Podsjetimo, komšije kažu da je požar podmetnut. Darkova majka Branka bila je u dvorištu kada smo stigli do njihove kuće. Na sebi je imala crnu odjeću, vjerovatno jer je u žalosti za pokojnim suprugom. Čim smo joj prišli, ona je požurila i uletjela u kuću, a nakon toga zatvorila vrata. Zvonili smo, ali nije htjela da nam otvori.


Kasnije je Branka, iako postoje fotografije grobnog mjesta koje je zapaljeno, negirala da se bilo šta dogodilo.

Lazić je progovorio i o svađama sa Marinom Gagić o kojima se dugo priča.

"Čeka vas nešto mnogo lijepo, da zapušimo ljudima uši. Mnogo smo lijepi zajedno, zato nas ljudi ogovaraju", rekao je Lazić i negirao da se svađa sa vjerenicom, kao i da lijepa vijest nije da je trudna već nešto drugo.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.