x

Neka se Dragana je.e s kim hoće: Bivši muž Mitrove ogorčen na njeno ponašanje!

Dragana Mitar danima je u žiži javnosti otkako je njen ljubavnik Edis Edo Fetić poznatiji kao Torta ušao u rijaliti i prekinuo njenu romansu sa Vladimirom Tomovićem. 

Zadrugarka je od tog dana na mukama, pošto ni ona sama ne zna da li želi da bude sa Edom ili sa kršnim Crnogorcem, koji ju je za dva dana očarao. Draganin bivši muž Siniša Dragutinović ekskluzivno za Srpski telegraf otkrio je šta misli o ovom ljubavnom trouglu.

- Već šest mjeseci ona mene uošte ne zanima, nemamo nikakav odnos. Što se mene tiče, neka se Dragana je*e s kom hoće, ja s tim nemam problema. Kao što sam na početku rekao, ona me ne zanima, kao ni njeni ljubavnici ili šta su već, ne znam ni ja - rekao je Siniša za naš list, pa dodao:


- Ja sam ozbiljan čovjek i neću da budem dio njihove bolesne igre, meni ovo ne treba. Evo, trenutno sam na putu, živim svoj život i ne želim da pričam o njoj. Vjerujte mi da je ovo posljednji put da bilo šta komentarišem vezano da dotičnu osobu - završio je Dragutinović.

Podsjećamo da je Dragana dok je bila u braku sa Sinišom pričala kako ju je on maltretirao i psihički i fizički, kao i da joj je bio nevjeran, zbog čega je riješila da mu vrati istom mjerom, pa ga je poslije samo sedam dana braka prevarila sa drugim muškarcem. Mitrovljeva i Dragutinović su trenutno u brakorazvodnoj parnici.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Tko danas čita ovo svjedočanstvo, trebao bi slaviti sa mnom i mojom obitelji, jer je sve počelo kao neki vic, a drugi su rekli da je nemoguće. Ja sam Ruža Tomašić iz šibenskog kraja (Hrvatska). Sretno sam oženjen s dvoje djece i prekrasnom suprugom. S mojom se obitelji dogodilo nešto strašno, izgubio sam posao, a supruga je napustila kuću jer se nisam mogla dobro brinuti o sebi i obitelji. nju i moju djecu u to određeno vrijeme. Uspio sam devet godina, nijedna supruga koja bi me podržala da se dobro brinem o djeci. Pokušavam poslati SMS poruku svojoj ženi, ali ona me sprečava da razgovaram s njom. Pokušavam razgovarati s njezinom prijateljicom i njezinom obitelji, ali još uvijek znam da bi mi netko mogao pomoći i poslao sam zahtjev kasnije tolikim tvrtkama, ali još uvijek me ne zovu, dok ne dođe vjerni dan koji nikad u životu neću zaboraviti , Kad sam upoznao svog starog prijatelja kome sam objasnio sve svoje poteškoće, a on mi je pričao o velikom čovjeku koji mu je pomogao da se dobro zaposli u tvrtki Coca-cola i rekao mi je svoj šarmer, ali ja sam osoba koja nikad ne vjeruje u čaroliju, ali odlučio sam je pokušati i Drosagiede me uputio i pokazao mi što da radim u ova tri dana ručka čarolija. Slijedim sve upute i radim ono što je tražio da učinim dobro. Drosagiede osigurava da je sve dobro prošlo i supruga bi me ponovno vidjela nakon divnog djela Drosagiede. Supruga me zove nepoznatim brojem i ispričala se i rekla mi je da joj stvarno nedostaje, a naša djeca i moja supruga dođu kući. I nakon dva dana kad mi je tvrtka poslala zahvalno pismo, sada sam uzorni menadžer tvrtke ovdje u SAD-u. Savjetujem da ako imate problema pošaljite poruku na ovaj e-mail: [email protected] ili WhatsApp na +2349014523836 ili Viber na +2349014523836 i dobit ćete najbolji rezultat. Uzmi stvari zdravo za gotovo i oduzet će ti se. Želim vam najbolje.