x

"NEKO STVORI ZA PET MJESECI ŠTO NEKO NE USPIJE ZA 20 GODINA!" ZARATILI MACA I DESINGERICA

Nakon što je glumac Dragan Marinković Maca isprozivao muzičara Dragomira Despića Desingericu, on mu je odgovorio. 

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.


Frajer se izuo, krompir na čarapi, treba uvijek da budeš spreman. Nikad ne znaš, moraš uvijek imati čiste gaće, ne dao ti Bog, krompir! Stavi nogu smrdljivu sa krompirom i ovaj se snima, svršava, isto kao da se zadovoljava. Ja ne znam, da je moje dijete, ja bih se samoubio - istakao je Dragan za Informer, a zatim dodao kako bi se osjećao da njegovo dijete ode na Dragomirov koncert:

Stao bih i zamislio se, pa ne znam šta bi. Zahvalio bih sinu i rekao: "Izvini sine, nisam dobar za tebe, ti se mene odrekni, ja se tebe neću, jer sam te ja zajeb...".

Despić mu je odgovorio u svom maniru.


- Ti što mene savjetuju nek rade sve suprotno od mene i biće bolji od mene. Ja se zalažem i baš sam ponosan što sam stvorio novi trend, što uopšte nije više sramota imati bušne čarape ili dukat na gaćama. Čak je u principu moderno to imati, kad se negdje izuješ nema šta da brineš, tako je kako je - istakao je Desingerica za Kurir.

Razumijem i njega, ti neki ne stvore za 20 godina što sam ja stvorio za pet mjeseci, ali kapiram, da im je na neki način možda malo krivo. Šta ja da radim, kolko se cimaš, toliko i imaš. Što se Mace tiče, Maca je Maca a ja sam tigar. Ja garantujem da Maca sad proba tu čarapu da će biti mnogo srećniji i da će mu te predstave dobiti neku drugu dimenziju - posavjetovao je muzičar Marinkovića.

Sad da ga išijem čarapom ja bih njega prosvijetlio. Njemu je to strano dok ne proba, svako kog sam šio, otišao je srećan kući, ali u svakom slučaju gotivim ja njega i poštujem njegov rad veoma - zaključio je Dragomir.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Puls online.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.