x

Nema laži, nema prevare! David odgovorio na pitanje da li su se njegove emocije prema Aleksandri ugasile: Meni se sve poremetilo u glavi!

U toku emisije "Pretres nedjelje sa Milanom Miloševićem" nastala je opšta svađa zadrugara zbog ljubavnog odnosa koji je sinoć eskalirao između Ane Korać i Davida Dragojevića. Miki Đuričić je osjetio potrebu da stane na Davidovu stranu i kaže da njegova djevojka koja je diskvalifikovana, Aleksandra Subotić, nije bila fer prema njemu i da ga je psihički maltretirala.

- Ovaj čovjek (David) bio je uvijek uz Aleksandru, bio je uz nju u svim njenim lažima. Bio sam svjedok kad je njoj bilo najteže. Ta žena je lagala, pravila haos, kad je vidjela da je uhvaćena u lažima počela je da pljuje po produkciji, bio je uz nju, kad je bojkotovala bio je uz nju, htjela da ga natjeraju da pobjegnu. Ne kažem ko je kriv u njihovim svađama. Žena pravi sr*nje, odlazi odavde, onda dolazi ovdje i traži da i ti izađeš i da dobiješ tužbu od 50.000 eura, je l' to ljubav? Vidjela da je nema u rijalitiju, jer je uhvaćena u lažima. Lagala da svi spletkare, da joj namiještaju. Ona je iz nemoći, jer je nema nigdje, bojkotovala - urlao je Miki.


- U kojim lažima je uhvaćena? Mnogi su lagali ovdje, recite jednu Aleksandrinu laž - odbrusio je Aleksandrin otac, Karađorđe Subotić, a onda se njemu usprotivila Ljuba Pantović.

- Ti si prvi htio da je izbaciš, nominovao si je, džumaro raspala - rekla je Ljuba.

U svađu su se zatim umiješali i Marija Kulić, koja je istakla da David ne gaji emocije prema Aleksandri, ali i drugi zadrugari.

- Zašto čovjeka osuđivati? On može da se razumije, njemu je dosta svega. Šta je trebalo, da i on izađe - pitao je Miki Đuričić.


- Da joj kaže "Slušaj ženo, gušiš me". Ja samo ne podržavam njegovu neiskrenost. Ljubav je postojala samo sa jedne strane, Aleksandra, shvati to i idi tamo gdje ti je mjesto - rekla je Marija.

- Čovjek je do posljednjeg dana bio uz Aleksandru, kad je okrenuo leđa, kad je ona napravila sr*nje i izašla. Ona je izašla jer je vidjela da joj laži nisu prošle. Da, on je prestao da je voli, ne voli je, ali ju je ispoštovao do kraja - ponovio je Miki.

Zatim je nastao sukob između Karađorđa i Zlate Đurković, koji su od ranije u veoma zategnutim odnosima.


- On je izdajnik kao i Ljuba Pantović i ništa drugo - urlao je Subotić.

K- o ti čuva unuče? Pitam ko ga čuva? Sjedi dole, bre. Tuđa žena ti čuva unuče - poručila je Zlata.

Zatim je riječ dobio i Dragojević, koji je potvrdio da je zbog Aleksandre bio veoma negativan, te da ga je ona opterećivala.

- Da kažem Ljubi i Karađorđu koji se postavljaju kao veliki roditelji, ja sam bio uz nju napolju. Mi smo imali milion svađa. Ona zvoca dok ja ne poludim. Nisam pričao sa njom kad nije nosila bubicu. Prigovarala mi je kad odem da se prošetam sa Savom. Ja sam uvijek bio uz Aleksandru i uz Magdalenu. Dijete je kod mene i prijavljeno, ide u vrtić. Ona nije htjela da uđe ovdje ni za Novu godinu. Pravila mi je stalno nervozu, pravila mi je negativnu energiju. Ne želim da se ja osjećam neprijatno - rekao je David.


Voditelj Milan Milošević konkretno je pitao Davida da li su njegove emocije prema Subotićevoj prestale.

- Govorio sam joj "Nemoj tako da me gušiš, nemoj da si tako posesivna". Napušavala me kad odem da prošetam sa nekim. Meni se sve poremetilo u glavi, ne mogu da kažem da se ugušilo, mi smo dvije godine zajedno, ne znam šta će se desiti. Ja ću uvijek da stanem na njenu stranu, šta god da ona kaže. Ona nikad nije htejla da ide bez mene - rekao je David.

- On je meni danas rekao da više nije to to. Rekao mi je i da mu Ana prija, ljudi nemojte da se lažemo - otkrila je Zorica Marković šta joj je Dragojević u povjerenju rekao.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.