x

prija im uloga roditelja

Nema predaha: Veljko i Bogdana prave drugo dijete!

Veljko i Bogdana Ražnatović sjajno su se uklopili u ulogu roditelja koja im i te kako prija, pa su riješili da što prije naprave i drugo dijete.

Kako je razlika između Veljka i Anastasije godinu i po dana, zbog čega su jako bliski i odlično se slažu kao brat i sestra, Bogdana je poželjela da takav odnos ima i Željko u budućnosti sa bratom ili sestrom.


„Veljko i Bogdana od kada su započeli vezu i počeli da pričaju o djeci, oboje su se složili da imaju veliku porodicu i najmanje troje djece. Bogdana je rekla Veljku da ne želi da pravi veliku razliku u godinama između djece, jer kako je mala razlika između nje i sestara, tako je i sa Veljkom i Anastasijom. Oni žele da se u skorijoj budućnosti po drugi put ostvare u ulozi roditelja. Ceca ih čak zafrkava da oni za sebe prave drugu bebu, jer je Željko njeno mezimče”, kaže za STAR izvor blizak porodici Ražnatović.


“Stvarno je velika sreća što i Veljko i Bogdana imaju mnogobrojnu porodicu, a od kada se Željko rodio, svi se utrkuju ko će da ga čuva. Zbog toga nemaju ni dadilju, jer je uvijek neko tu da priskoči u pomoć i pričuva ga.“


„Bogdani je veliko olakšanje zbog toga, rasterećena je, i zbog toga i želi da rodi i drugo dijete u skorije vrijeme. Ona je trudnoću sa Željkom vrlo lako iznijela, sve vrijeme je bila aktivna trudnica, čak ni porođaj nije doživjela kao strašno iskustvo. Doktor joj je rekao da zbog toga što se porodila carskim rezom napravi pauzu od godinu dana, a da nakon toga može da planira i drugu bebu. To bi obradovalo baš sve u njihovoj porodici, još kada bi rodila djevojčicu, pa da je Željko štiti, kao Veljko Anastasiju, to bi bilo savršeno”, završava naš izvor!

„Oduvijek sam želio da mi prvo dijete bude muško, a onda da dobijem djevojčicu. Želja mi se ostvarila da dobijem sina, ali sigurno nećemo ostati na jednom djetetu, imaće Željko braće i sestra!”, izjavio je Veljko.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.