x

DOMOVINA GA ČEKA

Nema raja bez rodnoga kraja: Đoković sve bliži povratku u Srbiju, Novak otkazao stan u Monte Karlu!

Novak Đoković planira da se uskoro za stalno vrati u Srbiju. Najbolji svjetski teniser je, kako Kurir saznaje, otkazao stan u Monaku, gdje je živio od početka teniske karijere. Nekretnina se nalazi na jednoj od najprestižnijih lokacija u Kneževini, gdje su mu prve komšije Luis Hamilton i Karolina Voznjacki.

Međutim, Nole sve manje vremena provodi u Monaku, pa je u dogovoru sa suprugom Jelenom riješio da otkaže rentu te nekretnine. Prema riječima  sagovornika koji živi u ovom gradu, nekretnine se u zgradi u kojoj su Đokovići živjeli iznajmljuju na pet, deset ili petnaest godina, s mogućnošću produžetka ugovora.

I Noletov otac Srđan Đoković jedva čeka da porodica bude na okupu u Srbiji.


- Novak uživa u Beogradu i jedva čeka da dođe. Malo vremena provodi ovde, ali još godinu, dvije i on će biti stanovnik svog grada i svoje zemlje - kaže Noletov otac.

Sa druge strane, mlađi sin Marko već duže vrijeme živi u Španiji, a Srđan ističe da bi mnogo volio da se i on vrati i da više vremena provodi u Srbiji.


- Sve ćemo uraditi da se vrati. Nadam se. On je u Marbelji u Španiji. Mi smo se u blizini Rume stacionirali, ispod Fruške gore, tu ćemo živjeti od ljeta, kad završimo kuću. Nadam se da ćemo time privući našu djecu i naše unuke, da što više vremena provode tu. To je cilj. Da imaju svoju bazu, da joj se vraćaju. To je bila moja ideja - rekao je Srđan u emisiji "Srpski sv (ij) et" na RTS.


Inače, Novak je rekorder u svijetu tenisa po zaradi od turnira, a na to treba dodati i prihod od sponzora. Đoković taj novac najviše ulaže u nekretnine. Prije pet godina kupio je sprat na Novom Beogradu u blizini Arene za više od pola miliona eura, ali i penthaus u naselju West i još jedan stan u najvećoj kuli u Beogradu.

On ima i dvosoban stan na Menhetnu u Njujorku, kao i u Majamiju u elitnom stambenom kompleksu Ejti seven park. Đoković posjeduje dupleks u Porto Montenegru, u Tivtu, a pri kraju je s gradnjom vile na obali Pavlovačkog jezera.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.