x

Nema više šta da traži kod Davidove majke! Poslije svega što joj je David uradio s Anom Korać, Aleksandri stric Srboljub naredio: Pokupi dijete i dođi kući!

Neutješna Aleksandra koja, nakon što je diskvalifikovana iz "Zadruge" zbog fizičkog napada na Minu Vrbaški, zajedno sa kćerkicom Magdalenom boravi u Veterniku kod Biljane Dragojević, Davidove majke. Biljana se svojski trudila da opravda sinovljevo ponašanje i utješi pobijesnilu Aleksandru, međutim, po svemu sudeći - bezuspješno.

Nakon što se jutro poslije žurke David povjerio cimerima da je sa Aleksandrom još uvijek vezi samo zbog griže savjesti jer ona nema nikoga, te da se zbog emocija koje su se javile između njega i Ane "totalno pogubio" i da ne zna šta ga je snašlo, Subotićkin stric Srboljub riješio je da uzme stvar u svoje ruke.


Poslije svega što se izdešavalo, on smatra da Aleksandra i njeno dijete nemaju šta da traže u kući Davidove majke, te ju je pozvao da se vrate svojoj.


- Pokupi dijete i dođi kući - poslao je Srboljub poruku Aleksandri, a potom istu podijelio sa pratiocima na Instagramu koji neprestano komentarišu novonastalu situaciju.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.