x

ODLAZAK BH. KOŠARKAŠA

Nemanja Gordić napustio Budućnost, vraća se u Partizan

Povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine Nemanja Gordić ponovo će obući dres svog nekadašnjeg kluba Partizana iz Beograda, javljaju srbijanski mediji.

Gordić je danas napustio ekipu podgoričke Budućnosti i postao slobodan igrač.

"Budućnost se ovim putem najiskrenije zahvaljuje Nemanji Gordiću na svim uspjesima koje je klub zajedno s njim postigao, od čega će zlatnim slovima ostati zapisano da je bio MVP u sezoni kada je klub postigao najveći uspjeh u historiji. Za sav nemjerljiv doprinos, kako na parketu tako i van njega, Budućnost će biti vječno zahvalan našem Nemanji ističući da će Podgorica i 'Morača' uvijek biti njegov dom. Od srca ti želimo puno sreće i uspjeha u novim izazovima. Uvijek ćeš biti dio plavo-bijele porodice", navodi se u saopštenju crnogorskog kluba.

Nedugo potom, specijalizirani košarkaški portal Sportando objavio je kako će plejmejker doći u Partizan. Dužina ugovora i finansijski detalji još uvijek nisu objavljeni.

Podsjetimo, Gordić je već jednom nosio dres Partizana i to u sezoni 2012/13., kada je bio dio ekipe koja je osvojila ABA ligu i KLS. Prošle sezone u dresu Budućnosti bilježio je oko 10 poena i pet asistencija u ABA ligi.


(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.