x

ceca lila suze

Nemanja Gudelj rasplakao Cecu: Neću da pričam o tome!

Pjevačica Ceca Ražnatović nasmijana se pojavila u restoranu gdje njena nasljednica Anastasija slavi rođendan.

Sa Cecom je bila porodica Anastasijinog dečka Nemanje Gudelja - sestra Vanja Gudelj, kao i Nemanjina majka. Anastasijina tetka Lidija takođe se pojavila na slavlju, a Ceca je otkrila za Kurir šta je poželjela kćerki.


Foto: Kurir

"Presrećna sam, poželjela sam joj da bude živa i zdrava, to je najbitnije. Pomislim koliko je vremena prošlo, dok se čovjek okrene oni su postali ljudi", rekla je ona, pa dodala kako je prošlo upoznavanje sa "zetom":


"Sjajno je proteklo upoznavanje. Stvarno ne znam da vam dam odgovor na ta vaša pitanja. Nemanja je napravio jedan gest sinoć i izazvao mi suze na oči, ali ja o tome neću da pričam. Nije je vjerio, juuu."


"Uvijek sam poštovala džentlmene, bila sam udata za jednog takvog", dodala je Ceca.

Inače, na jednoj  Instagram stranici  pojavila se slika koju je Nemanja Gudelj kupio djevojci za rođendan, a u pitanju je portret sa ocem.


Inače, Veljko Ražnatović je došao sa suprugom Bogdanom koja je bila dotjerana tip-top, a potom se pojavio i Saša Popović sa porodicom.

Pojavili su se i ostali članovi žirija "Zvezda Granda" - Marija Šerifović i Đorđe David koji su pjevačici ponijeli i bukete cvijeća.

.

.

.

.

.

Izvor/Foto: Kurir


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.