x

Nemoj da mi glumiš, j.... sam te više od 20 puta! Čolak oštro napao Marijanu, nije znala šta ju je snašlo: Ja sam tebe razvlačio po stanovima!

Pošto su odgledali snimke, Marijana Zonjić i Bane Čolak ljuto su se sukobili za crnim stolom. Naime, Zonjićeva tvrdi da nikada nije bila intimna sa njim, dok Bane ističe da je istina - upravo suprotno.

"Da li si bila u apartmanu sa mnom i sa još nekoliko drugova? Da li si bila sa mnom u studiju, šta si tražila tamo? Nemoj da mi glumiš, j**ao sam te više do 20 puta! Razvlačio sam te po stanovima. Strašno, praviš mi se luda... Nisam sa tobom ni kafe pio, samo sam te j**ao", pričao je Bane.

Za to vrijeme, Marijana se uporno branila.


"Jesam, trebalo je da radimo pjesmu. Sram te bilo, ja kao glupača ovdje uvijek uz tebe... Nemoj da lažeš! Kako možeš da tako pričaš? Kuneš se u majku ovdje, a lažeš. Ti si bio sa mojom drugaricom. Ti si debilčina prava. Prestani sa lažima. Tebi je sad došla Stanija, sad si uz nju. Niko te više od nas starih ne zanima..."



Dobrojevićeva i Lazar tada su im se priključili u raspravi.


"Bane, baš si seljak, da li je moguće da pričaš ovo ovako o njoj? Znaš da je gotivim. Ne mogu da vjerujem. Da li lažeš sve ovo ili šta je poenta?", pitala ga je Stanija.

"Ne mogu da vjerujem da si takav, da pričaš to tako... Trebalo je da kažeš da si bio sa njom nekoliko dana i da ste imali odnose", konstatovao je Jera.

"Znaš da je sve što sam rekao istina!" istakao je Bane pa izašao u dvorište rijaliti kuće.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.