x

Nemoj molim te da me vodiš u Svilajnac, vodio me i ovaj u Kupinovo, pa se nije završilo kako treba: Nadežda u transu!

Nadežda Biljić i Toma Panić po prvi put su se susreli nakon što su izašli iz "Zadruge 2". Ovaj dvojac osim prijateljstva doživio je i veliku strast pred kamerama ovog rijalitija, međutim čarke su ih "pojele" a ratovi se vode i sada kada su napustili zidove Bijele kuće Imaginarijuma.

Dušica Jakovljević, pak, nije odoljela a da im ne pokaže kako im je veza izgledala u nekoliko navrata, sumnjajući da se "tako ponašaju samo oni među kojima još uvijek ima nečega".

Nadežda se odmah bacila na retrospektivu, te malo razjasnila "odnos mačke i miša".

"Bio je rođendan Velikog šefa kad se on... žvalavio s Miljanom na sofi. Sad on glupi mangupa", sigurna je bila Nadežda, dok je Toma tvrdio da se ničega ne sjeća jer je bio popio koju čašicu više.


"Ma pijan kao čep, gdje se sjeća", komentarisala je ljutito Biljićeva.


"Hoćeš da ti kažem šta me boli" upitala ga je ona, a voditeljka "Zadruga - Narod pita" istakla je da se okreće kao jednom pa drugom kao da gleda teniski meč između Đokovića i Nadala.

"Pa ne mogu sad..." brzo je nastavila Nadežda.

"Šta hoćeš, da te vodim u Svilajnac, šta...?" pitao se Toma, i ne sluteći u kakav će trans Nadežda baciti sve prisutne u studiju.

 Naime, ona se dotakla teme Mikija Đuričića, pa rekla:

"Nemoj molim te da me vodiš u Svilajnac! Vodio me i ovaj (Miki) u Kupinovo pa se nije završilo kako treba", nasmijala je Nadežda sve, i još jednom pokazala svoju neposrednost i šarm.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.