x

Nemoj više da si me spomenula: Bijesna Sanja ukanalila Matoru, ona grcala u suzama! Zbog ovoga je bijesna na nju! (VIDEO)

Jovana Tomić Matora dobila je poziv sa djevojkom Sanjom Stanković, a kada je čula šta ima da joj kaže, rasplakala se. Naime, Matora je u rijalitiju pričala o dlačicama na Sanjinom spolnom organu, što je Stankovićevu razbijesnilo, pa joj je to odmah prebacila:


- Ti pričaš  o mom međunožju! Jesi li bre normalna, reci mi? Pričala si o novom stanu gdje se nalazi, a znaš kakav sam imala pakao napolju sa bolesnicima. Da li je toliko bitno da pričaš o svom privatnom životu? Moje ime više nemoj da spominješ tamo, znaš zašto si došla! Jovana, šta misliš kako je mojim roditeljima, tvoja majka me zvala u 2 noću da me pita šta ti pričaš", rekla je Sanja, a Jovana se kroz suze izvinjavala.


"Blamiraš me zbog tvojih gluposti. Aktiviraj se, volim te najviše na svijetu. Bora i Zorica - njih da se kloniš. Slizala si se sa Lunom, a znaš šta je bilo u prethodnoj "Zadruzi", nema toga, to je moglo prije rijalitija", dodala je Stankovićeva.


"Neću da produbljujem kontakt, znam da mi ona nije prijatelj", rekla je Matora, a onda joj je Sanja zamjerila što je masirala Eleonoru.




(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.