x

htio da upadne u produkciju

Nemojte da me smarate, kriva je i ona!: Gastoz se oglasio nakon privođenja u Parovima, krivi bivšu!

Nenad Marinković Gastoz jedan je od šestoro učesnika "Parova" koji su juče privedeni i koji su u policijskoj stanici u Zemunu dali iskaze zbog agresivnog ponašnja u rijalitiju "Hepi" televizije. On se nakon toga oglasio na svom Instagram profilu.

Gastoz je naveo da se osjeća dobro, a zatim je spomenuo svoju djevojku Naidu, koja je takođe učesnica "Parova", a koja je ostala sa ostalim učesnicima u vili.

- Nemojte da me smarate sad da branim Naidu, ona je kriva kao i ostali - počeo je Gastoz.


Podsjetimo, pored Gastoza, iz "Parova" bili privedeni i Mladen Vuletić, Karađorđe Subotić, Nikola Lakić, Aleksandra Coka Lakić i Ilijana Vagić. Oni su razvalili vrata i pokušali da dođu do producenta, nezadovoljni uslovima u rijalitiju, a njih je policijskoj stanici prijavio radnik obezbjeđenja televizije "Hepi".


Gastoz je, baš kao i ostali koji su  dali iskaz u policiji, krivio produkciju sve vrijeme i govorio da ima pravo na uslove koje zahtijevaju.

Televizija je podnijela prijave protiv učesnika koji su bili agresivni, a zbog kršenja pravila, primjenjivanja fizičkog nasilja i lomljenja po vili rijalitija, potražuju velike novčane iznose.


.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.