x

Nenad Škundrić: Ceca je postala jedna muzička sprdačina, a Brena kao da pokušava da uništi sopstvenu karijeru?

Multimedijalna ličnost Nenad Škundrić uvijek je druge ispitivao, ali se nedavno oglasio komentarišući pojedine javne ličnosti. U nastavku pročitajte kako to izgleda.

Svetlana Ceca Ražnatović

- Volim nekolicinu njenih pjesama, mada, ona ima katastrofalan akcenat, užasnu dikciju i veoma iritantan način obraćanja. Smatram je osrednjom pjevačicom, koja je imala više sreće nego pameti, kada je karijera u pitanju. Svi joj zamjeraju što ima veliku zadnjicu, ali kada stavite na spisak sve ljude koji su se uvukli u istu, biće vam jasno da taj broj nije mali. Tako da, velika zadnjica je potpuno opravdana. Generalno, kao paket mi nije ništa posebna i zanimljiva. Bila je nekada, ovo sve što radi posljednjih deset i više godina je muzička sprdačina koja ne priliči ni vašarskim pjevaljkama.

Jelena Karleuša

- Žena sa stavom, po potrebi drčna i bezobrazna. Poznavao sam njenu majku i znam da je Jelena privatno potpuno drugačija od onoga kako želi da se predstavi ljudima. Kada je muzika u pitanju, ne radi to mene. Ne mogu da kažem ni da je dobro, ali ni da je loše. Na njenu muziku sam ravnodušan, ali kada je ona, kao pojava u pitanju, tu sigurno nisam. Volio bih da sarađujemo. Zašto da ne?

Lepa Brena

- Obožavao sam je kao klinac. Međutim, onda krenete da se bavite javnim poslom i shvatite da sve ono što ste mislili veze nema sa životom. Lepa Brena je sve ono, samo nije dječačka vizija koju sam imao o njoj. Uspjela je da sruši kod mene sve ono lijepo što je postojalo. Neosporno da je ona velika ličnost, da su joj gotovo sve pjesme hitovi, da je najveći profesionalac u svom poslu, da vrhunski radi to što radi, ali povlači neke poteze koji joj uopšte nisu potrebni. Kao da namerno želi da sruši "mit" o Lepoj Breni. Možda da to definišem ovako, obožavam Lepu Brenu, Fahreta Jahić je priča koja meni ne odgovara.

Dragana Mirković

- To sam rekao i njoj kada smo se lično upoznali. Uopšte nisam bio neko ko je sad pratio njen rad, slušao njene pjesme. Nisam bio nikakav fanatik. Ali kao što vam neki sruše iluzije koje ste imali, tako vam osobe kao Gaga razbiju sve predrasude i shvatite da je to jedno divno, za mene najdivnije biće koje se bavi estradnim poslom. Redovno se čujemo, uvijek je tu kada mi zatreba, izlazi mi u susret i za najmanju sitnicu, tako da sam sad počeo i da slušam njene pjesme i jedna je od rijetkih narodnih pjevačica koje volim da slušam. Poštujem njen rad, ali je daleko više poštujem kao čovjeka.

Sara Yo

- Šta će ona u ovoj priči? Ne kapiram? Ali ajde, prva asocijacija koja mi pada na pamet je Ivana Jordan za bogate i Jelena Karleuša za siromašne. Prdenje u čabar.

Zorana Pavić

- Sarađivali smo, družili se, ali nismo više u nekom posebnom kontaktu. Cijenim sve što je postigla, obožavam njene stare pjesme i spotove, ali ovo novo što snima mi se ništa ne dopada. No, svako radi kako misli da je najbolje za njega. Valjda na kraju sve dođe na svoje mjesto, valjda. 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.