x

Nenad Škundrić se oglasio nakon presude izrečene Guroviću: Sram vas bilo. Sad slobodno udarajte i šutirajte vaše majke, supruge i ćerke

Nenad Škundrić osim što je poznat kao televizijsko i radijsko lice, bavi se i pisanjem romana, glumom, muzikom, ali isto tako i humanitarnim radom od svoje 15-e godine. Nakon što je u svim medijima objavljena vijest da je proslavljeni košarkaš Milan Gurović pretukao svoju suprugu i ćerku, a odmah zatim da mu je izrečena kazna od svega deset mjeseci kućnog pritvora, bez elektronskog nadzora, Škundrić se poprilično bijesno i ogorčeno oglasio na svom fejsbuk nalogu i napisao sljedeće: 

- 'Guroviću samo deset mjeseci kućnog zatvora, bez elektronskog nadzora'... povlašten s obzirom na to da se radi o čovjeku koji je puno uradio za ovu zemlju.

Tako da, sjajna stimulacija za sve one koji su 'zadužili' Srbiju... sad svi vi koji smatrate da ste dosta toga uradili za ovu zemlju... udrite na žene, ćerke, majke... zlostavljajte, maltretirajte, udarajte, šutirajte...

SRAM VAS BILO KLOŠARČINE JEDNE!

Ovaj status su podržali mnogi, dijeleći Škundrićevo mišljenje, s obzirom na to da znaju koliko se on zalaže za pravdu, pa sve i da je potpuno sam u svemu tome. Nasilje, pa bilo ono fizičko ili psihičko je nešto što Nenad Škundrić najstrožije osuđuje, a da je i sam bio dio toga, opisao je i u svom romanu "Iza osmeha" koji se već priprema i za štampanje trećeg izdanja.


(Ekskluziva.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.