x

Nenu Murića za večerašnji dernek u Coloseum Clubu “spremio” šampion!

I ptice na grani znaju da su najbolji uvijek išli s najboljima, a ekipa Ekskluzive se i danas uvjerila u to, kada smo popularnog pjevača Nenu Murića zatekli u Frizerskom salonu Boy u sarajevskom naselju Dobrinja C5. Kako je surovi profesionalac, on je odlučio da za večerašnji nastup u Coloseum Clubu obnovi svoj izgled, a za tu priliku je posjetio frizerskog šampiona Harisa Ahmetovića, kome je lojalan dugi niz godina. 

Frizerski salon BOY

Sarajevskih Ilegalaca 8.

+387 61 161 294

Neno Murić je "uhvaćen" dok ga za večerašnji nastup pred sarajevskom publikom sređuje i frizira prvak države u svom poslu Haris Ahmetović, a zajedno sa pjevačem je bio i njegov saksofonista. Kako kod Hareta vlada uvijek pozitivna atmosfera, tako je bilo i sada, kada je pjevač zaista uživao dok se prepustio iskusnim rukama šampiona u svom zanatu. Kako je Neno dugogodišnji prijatelj Frizerskog salona Boy gotovo da ne mora objašnjavati šta želi, već se rado prepusti zamisli Harisa Ahmetovića, koji svaki put pjevaču predloži novi imidž, pa je uvijek u korak sa trendovima kada su frizure u pitanju. 


Naravno, uz šišanje je redovno i razmjenjivanje najnovijih dešavanja, a Neno se raduje nadolazećem periodu, jer mu pozivi za druženje sa publikom stižu sa svih strana. Pjevač je, rekli bismo, nikad traženiji, a interesantno je kako kao veliki profesionalac sa sobom vodi cijeli bend, neovisno gdje nastupa. Samim time nije ni čudo što se na njegovim nastupima uvijek sjajno provode, budući da je muzičar veliki perfekcionista. A kako smo spomenuli da najbolji idu s najboljima pokazuje i to što je Neno odabrao da se upravo Haris Ahmetović brine o njegovoj kosi.


Osim što je državni prvak, Ahmetović iza sebe ima niz seminara, nagrada, diploma i raznih priznanja, među kojima su: drugo i četvrto mjesto 2003. godine u Sarajevu,  na  Saveznom prvenstvu frizera BiH i Otvorenom prvenstvu grada Tuzle 2012. 1. mjesto u kategoriji "Ukupni plasman tehnika muški", 1. mjesto u kategoriji "Fen frizura tehnika muški" i 1. mjesto u kategoriji "Šišanje tehnika muški". Pored toga tu su diplome od strane: Matrix Education za uspješno sudjelovanje na C.R,A.F.T. Color Methodology, Tigi Radionice, Radionice Lee Stafforda i Staceya Broughtona, Radionice Gigi kao i brojne druge...


Inače, na izlasku iz salona primijetili smo kako se Neno Murić ponovio novim automobilom. Nakon male Ford Fieste koju je vozao nekoliko godina, pjevač je sada vlasnik Ford Mondea, a priznati ćemo kako mu lijepo stoji. Uzimajući u obzir kako je Neno veliki radoholičar, ne preostaje nam ništa drugo nego da ga pohvalimo i poželimo mu svu sreću za volanom novog ljubimca na četiri točka. 


Nenin rad i uspjeh možete pratiti i putem njegovih društvenih mreža:


Više informacija o frizerskom šampionu Harisu Ahmetoviću i njegovom salonu BOY možete pronaći na oficijelnoj facebook stranici salona, te putem Instagrama:

Facebook: https://www.facebook.com/Frizerski-salon-BOY

Instagram: https://www.instagram.com/harisfrizerboy/

Više o večerašnjem nastupu Nene Murića u Coloseum Clubu pogledajte na linku OVDJE. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..


Foto: Ekskluziva.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.